Vilken toppendag!

Så här har min 1:a födelsedag varit:

Jag kom ut på min vanliga morgonrunda. Kom hem och fick min frukost också som vanligt. Men sedan började det hända spännade saker. Det kom ett musik-SMS på mobilen, det var en grattishälsning från min favvobrorsa Elliot. Medans jag läste/lyssnade på SMS:et flera gånger så hörde jag hur det prasslades & tasslades i köket och sedan fick jag komma ut. På golvet låg en massa paket samt på ett fat låg en kalkonköttbulle och i den satt 1 tänt ljus. Jag blev lite rörd samtidigt som jag bara ville sätta igång att äta köttbullen och sedan riva/slita upp paketen.

image84

Paketen innehöll följande:
En Dog-brick aktiverings leksak + The "World's Best Dog Toy"  - Kongs av min kompis Lakrits - 1000-tack, har dock inte hunnit pröva dem ännu.
Fick också tre små fina självskrivna kort med texterna:
GrAtiS WaLLe öNskar LakriTs  - NU FåR DU aLLt säTta FArt pÅ DiNa gRå ceLLeR....
gRatTiS WAILE önskar  LAkrItS - TiLIBeHör....
GrATiS WALIE öNskAr LAkRiTS - Simma INTe LugNT....

En "Lattjo-lajban-låda" med ett supersött kort + en blå rosett av Elliot innehållande en supersöt struts, en boll med supersött leende, en gummisak sak som skall vara bra för tänderna (nu kanske jag slipper borsta så ofta), ett jätte roligt ben, en salami-stick, en ljuslykta att hänga på kopplet så att MOR kan se mig i mörkret.
1000-tack, det var verkligen spännande att få öppna så många pakeket!

image86

LILLMATTE har varit hemma även idag och vi har mest slöat,  bl a har vi legat och tittat lite på mina Wallander-filmer. Inte för att skryta men jag tycker verkligen själv att jag är super duktig på att lösa mystiska mord.

Strax efter lunch damp posten ner. Där kom ett jättesött kort med en födelsedagshälsning från min favorit "STOREBROR" Tarzan. Bilderna som fotografen tog på mig i lördags kom också, tänk att de tajmade det så bra, dvs att de kom på min självaste födelseda' . Flera stycken blev riktigt bra.

MOR kom hem extra tidigt, sa att hon var tvungen att fixa lite inför kvällens kalas. Det bakades bröd och förbereddes med en massa gott pålägg.

Sara & Chrilli dök upp, de hade med sig ett jättelångt paket, där det stod så här: Grattis Wallander på 1-årsdagen önskar Sara & Chrilli. MUMS! Knapr, knapr... Vad tror ni det innehöll? Jo, ett superlångt smaskigt ben.

image85

Strax efter kom min bästis, Guinness och hans matte & husse. Jag nästan välte Lena för att se vad hon hade i påsen. Jag var helt övertygad om att det var till mig. Jag rusade in med paketet i munnen, MOR fick rädda "brevet" på framsidan innan jag började slita upp pappret. Guinness ville hjälpa till men jag ville helst öppna det själv. Jag fick en trä apportbock, jag höll den jättefint i munnen, nu skall det tränas ordentligt. I brevet som MOR "räddade" fanns det mer roligt. Utanpå stod det så här: WALLE-KALLE BUS-MUS 1 ÅR och på insidan så här: PRESENTKORT 1 TIMMA HUNDSIM TILLSAMMANS MED GUINNESS. Gud vad kul det skall bli.

MOR hade gjort vars ett köttbulle-spett av tuggben, en köttbulle i varje ände samt en bit leverpastej i mitten. Jag ljuger inte om jag säger att det tog knappt en halv minut, sedan låg dem i våra magar. Snacka om mumsigt!

image87
Snacka om övertag!

Dagen avslutades med att MOR och jag tog sista rundan i samband med att vi gick och gratulerade Tyrus, som också blir ett 1 år idag. VOFF VOFF HURRA på dig också.

TACK FAMILJEN, TACK ALLA KÄRA VÄNNER FÖR ATT NI VERKLIGEN FÖRGYLLT MIN 1:A FÖDELSEDAG!

Oj, jag glömde.... ni undrar säkert vad jag fått av MOR & FAR. Om det fungerar så får jag snart en bilbur, så att jag kan andas ordentligt när jag sitter i bilen nu när våren börjar närma sig.

Kommentarer
Postat av: Elliot

Walle,din lille bortskämde rackare!Du är värre än jag å de säjer inte lite!Roliga presenter du fick och kul att du blev glad för "matalådan"från mej.
Spelet ser kulit ut dom e påhittiga Lakrits o hennes matte.Jag ska oxå få ett spel nån gång,vi har tittat på dom olika flera gånger men aldrig kunnat bestämma oss.

Mina presenter var följande:En jättefin skylt med mitt namn,en "flytkong",en frisbee(av dej Walle),2mjukisar(en sturts o en firaff tror jag de heter)och en "hjärtlåda"med goda kex i av Lakritsremmen.Sen åt vi bakelser o jag fick en stor hallonmuffin.Sådant äter jag gärna de e bara min egen mat som jag inte gillar för tillfället.

Vill skicka ett försenat grattis till han den där gulliga lille killen Tyrus,grattis grattis.Nu är vi stora!
Många kramar från E
ps.jag vägde mej i onsdags det visade ca 30,0-30,5kg(inte riktigt exakt för jag andades hela tiden så vågen hoppade)

2007-03-23 @ 08:47:25
Postat av: Guinness

Hej Walle!

Tack för igår! Köttbullspastejsspettet var det godaste jag någonsin ätit. Din MOR hon kan hon. Matte och husse tackar också.

Vilka fina (och många) presenter du hade fått! Du måste vara en jättepopulär kille. Det är nog för att du är så snäll mot alla hundkompisar och inte skäller på dem och reser ragg som jag har börjat göra.

Jag ska vara hos dig i eftermiddag, säger min matte. Det ska bli jättekul. Ska vi ha dragkamp med ditt nya en-metersben? Matte har förklarat för mig att jag inte får leka med dina andra nya saker eftersom jag blir lite för ivrig då och bara biter sönder dem.

Ses om några timmar!
Guinness

2007-03-23 @ 10:52:00
Postat av: Zappy

Oj, vad du blev firad, Walle. Även Elliot verkar ha haft en hejdundrande födelsedag. Jag hade också en rätt trevlig dag och fick några presenter, bl.a. en härligt mjuk råtta som man kan skaka ordenligt. Men denna dagen kommer nog att bli ihågkommen av en helt annan orsak.... På kvällen var matte och jag på ett födelsekalas för en tvåbenting. Där hörde jag att någon frågade om Zappy biter sönder många saker fortfarande. Nä, svara matte, det har hon inte gjort på JÄTTELÄNGE. Hon skulle bara vetat vad jag hade gjort innan vi gick på kalaset..... Jag får berätta mer efter helgen för nu ska vi åka bort. Jag skäms faktiskt för mitt bus igår. Det var jättedumt gjort av mig. Tur att matte tycker så mycket om mig ändå. Men Johan, mattes yngste son gör det nog inte så mycket längre.....Vi hörs!

2007-03-23 @ 12:49:12
Postat av: Lakrits

Jag har ju en liten present till dej också Zappy men du var inte på träningen i tisdags så du får den nästa gång vi ses.

Synd att du råkade käka sönder vad det nu var men sånt händer ju. Jag åt ett nafs av mattes föräldrars soffa för ett tag sen (ganska länge sedan nu och ganska glömt).Matte fixade det med exakt samma nyans på lädret (det var långt ner på soffan så det gick att fixa till riktigt fint). Vi får våra ryck ibland och bara för att vi blir äldre är det inga garantier. Hoppas du får en skön helg och tänk inte för mycket på olyckan utan njut av livet.

2007-03-23 @ 13:14:18
Postat av: Wallander

Zappy, vad hittade du på? Låter inte så bra att Johan verkar lite putt på dig och kanske inte så lite heller. Kanske saknade du mig och ville låna hans mobiltelefon för att ringa och gratta eller var hans nya skor goda??? Ibland gör man bara saker som man egentligen vet att man inte får men man gör det ändå, går lixom inte att hejda sig. Kanske var det en ren olycka? Men det bästa med de tvåbenta är att dom glömmer ganska snabbt om man sköter sig ett tag.

2007-03-23 @ 23:00:15
Postat av: Wallander

Elliot, fick du en likadan struts som jag? Den är superkul, en firaff låter också gulligt/kuligt.

Varför äter du inte din mat? Vad är det då som du blir så stor och stark (tung) av? Du springer väl inte och småäter???

2007-03-23 @ 23:13:32
Postat av: Elliot

Nä de e slut med att få något extra mellanmål.Lite snålt måste jag säja men kan ju förstå att jag måste äta min riktiga mat först.
Vågar inte skriva så mycket ida för matte e ilsken som en getung.Ja inte på mej som tur är.Det var så att vi skulle gå spår nu i morse som hon lagt speciellt åt mej igår men när vi kom så hade någon tagit det.Hon blev så himmelns arg o skällde ut alla gubbarna o sa att det inte var nån jäv..ordning längre.Ingen sa något,jag förstår dom för hon e inte att leka med när den sidan kommer fram...

2007-03-24 @ 11:38:29
Postat av: Elliot

Glömde en sak....Vikten beror på alla muskler så de så....(å mina höga ben)

2007-03-24 @ 11:39:49
Postat av: Wallander

Ja men ät din riktiga mat, så får du kanske det där lilla extra på köpet.

Aj då, då förstår jag att gubbarna fick det tufft imorse. Men hur kunde det bli så? Blev det inget spårande för dig idag då eller fick du gå det spår som blev över?

Tänk något sådant händer aldrig när vi lägger spår... det är nog bättre du spårar med oss låter det som.

2007-03-24 @ 14:57:27
Postat av: Elliot

Ja tyckte det var rätt åt dom(även om någon "oskyldig"åkte med på köpet).För börjar man kl.9,så gör man!Å vi var där ca 8.45 men det hjälpte inte tydligen.

Först tänkte hon åka hem direkt men vi gick "mitt"spår ändå.Fast någon annan redan gått där o fast det inte fanns några snitslar.Ganska bra gick det.

Jag spårar gärna med er.Åker din Mor dit o lägger ett åt mej ikväll eller?För matte säjer att det helst är "gamla"spår(dvs 12-24tim)som jag ska gå.Ja jag vet inte...

2007-03-24 @ 17:13:55
Postat av: Wallander

Ja visst ja, jag glömde för stunden bort att vi inte spårar på samma nivå längre.

Nej, jag tror MOR hoppar över spårläggning ikväll och dessutom tror jag inte din matte skulle "godkänna" ett spår som min MOR lagt till dig.

Vad bra att du fick spåra i alla fall och att det ändå gick ganska bra.

2007-03-24 @ 18:13:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback