ÄPPLEINKÖPSRUNDA

När jag & FAR var på väg hem över Davidshalls Torg efter vår lilla promenix, så stannade vi i fruktståndet. FAR köpte 3 äpplen, 2 till sig och 1 till mig.

Oerhört stolt så bar jag mitt hela vägen hem. Ni skall veta att det var rätt tufft att bära något som jag tycker så mycket om, det vattnades i munnen på mig. Men jag fick min belöning när vi kom upp, dvs några bitar av äpplet. Ni kan tro det var mumsigt, jag tror det var av sorten Jona Gold. Har ni inte provat den sorten så kan jag varmt rekommendera den.

Kommentarer
Postat av: Enzo

Jag tror matte skulle uppskatta om jag och Cockie var bättre på att bara äta saker när vi verkligen får lov....
Matte är inte riktigt på humör idag för Cockie har länsat mattes vårjacka på hundgodis. Den jackan blir aldrig mer sig lik... Fast om nu matte gett mig allt godis när vi var ute och inte snålat så det blev kvar i fickan så hade det ju aldrig hänt. Mer godis åt Enzo alltså!
Fast Cockie ligger lite på minus just nu. Förra veckan hjälpte hon matte att tömma inköpskassarna på päron. Inte helt uppskattat av matte som lämnade kassarna för att ta ett telefonsamtal. Vad jag förstår på matte har Cockie en hel del på sitt samvete när det gäller att äta sånt man inte ska.

2007-05-04 @ 22:01:29
Postat av: Wallander

När får man verkligen lov egentligen, förutom när ens mat serveras?

Cockie verkar allt ligga lite risigt till.

Men att lämna kassar obevakat är näst intill tjänstefel från en 2-bening. Sedan håller jag fullständigt med dig när det gäller godiset, hade du fått allt godis idag så hade din matte haft sin jacka i befintligt skick kvar.

2007-05-04 @ 22:41:20
Postat av: Lakrits

Jag tar ingenting om jag inte har fått lov till inomhus. Utomhus gäller inte samma regler för om det ligger något och skräpar på en skogsväg så är det väl helt okej att jag tar det.

Postat av: Wallander

Lakrits, men dammen då, är allt i den också OK att ta, det är ju utomhus?

2007-05-04 @ 23:53:45
Postat av: Enzo

Nu börjar det bli filosofiskt här tycker jag. När är det ok att äta något och när är det inte ok? Hmmm, det ska jag nog fundera på idag.
Måste berätta om min träningskompis Teddie (2 år gammal golden). Han hjälper sin matte att tömma inköpskassarna (utan att äta något eller tugga itu)! Han tar sakerna en och en ur kassen och ger till matte. Potatis, korv, konserver etc allt plockar han ur själv. Fast hans matte säger att det tar lite tid så han får bara lov att hjälpa till med en kasse.

2007-05-05 @ 11:29:16
Postat av: Elliot

För mej gäller samma som det gör för Lakrits.Jag brukar inte sno något o konstigt nog aldrig någonsin när jag är ensam.Usch nu låter jag så där mesig o trist igen.Men det e jag ju inte det vet ni eller?Eller?

Han e kulig den där Teddie,måste vara roligt att få plocka upp ur kassar.

Min storebror(som fanns innan jag flyttde hit)brukade få hålla en korvskiva eller någon gång t.o.m.ett rått ägg i munnen utan att äta eller bita på det.Jag blev ganska impad när jag fick veta det.Men misstänkter samtidigt att jag oxå kommer att få prova detta framöver.

2007-05-05 @ 11:52:59
Postat av: Lakrits

Det är ju det där med dammarna som är ett klart problem. Jag tycker en sak, tvåbeningarna en annan. Det är minsann inte lätt, jag tycker det är så mysigt att fiska och så får man inte :(

Det där med kassarna verkar vara kul. Kanske kan övertala matte att få börja med det.

2007-05-05 @ 15:50:12
URL: http://vildhunden.blogg.se
Postat av: Wallander

Jag brukar faktiskt få hjälpa till att packa upp, det är toppenroligt och tillslut brukar det komma något som tack för hjälpen!

2007-05-06 @ 15:59:41
Postat av: Sigge

Ja visst är det roligt att få bära saker. Jag brukar få följa med och köpa frukostbröd hos Systrar & Bröder på lördagarna när vi är hemma i stan och då får jag alltid bära en påse hem. Då går jag långt före matte eller husse med stolt svansföring så att alla ska se mig. Folk brukar ofta kommentera att man är duktig och så och det är ju kul.

Fräckt det där med att packa upp påsarna, det måste jag fråga matte om jag kan få prova.

2007-05-09 @ 15:54:32
Postat av: Wallander

Systrar & Bröder, det händer att jag också är där och personalen tycker det är så gulligt när MOR ber om att få en liten påse till 1 bulle för att jag skall bära hem den. Dock får inte jag gå lös, men jag får söta kommentarer i alla fall.

2007-05-09 @ 23:06:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback