Då var det roliga slut ....

... för den här gången i alla fall, när det gäller Viltspårskursandet!

Jag tyckte faktiskt att "han där uppe" gott kunde ha bjudit på lite bättre väder idag, det var inte många sekunders uppehåll på de timmar vi höll på.

Vått, vått & åter vått!
image108
Vem är vem, svårt att se kanske?
Fr vänster: Marie, Catarina, Ingvar, Lena & Ann. Saknas gör Helena (var och torkade håret, skulle tvunget vara fin när vi skulle till TEBAefteråt) & MOR Helene (hon stod bakom kameran som vanligt).

Det sägs att det inte finns något dåligt väder utan bara dåliga kläder. Jag vet inte riktigt om jag håller med ens som hund! En sak är säker i alla fall, MOR måste inhandla ett nytt regnställ, för det hon hade idag, kan definitivt inte ingå i den kategorin. Hon var blöt ända in på bara kroppen. Inte konstigt att hon sitter och nyser nu.

Själva spårningen gick bra, men det var ett ganska svårt spår du lagt Lena, hade du haft kompassen med så hade det nog gått bättre..... men det gör inget, det var kul ändå!!!

MOR, står här bredvid mig nu och vill gärna ställa en kontrollfråga till dig Lena: Hur markeras ett spårslut?
Vad menar hon egentligen med denna fråga, det är väl klart att du vet efter alla dessa kursgånger, eller?

Du en duktig tjej Lakrits. MOR berättade för mig att du fixat spongarna & de 4 vinklarna som en baggis när du fick gå det "kuliga spåret".

Diplomet vi fick skall snart vara uppe på väggen, men MOR hade ingen passande ram hemma. Det smarriga benet ligger redan i min lilla mavve.

Kommentarer
Postat av: Guinness

Hallå där. Jag tror du missade något på bildpresentationen.
Angående spåret hälsar matte att hon ville göra det riktigt svårt idag eftersom det var sista gången. Dessutom ville hon kolla så att de andra
2-beningarna var vakna. Du och jag Walle behöver ju inga snitslar.
GBM

2007-05-19 @ 21:53:03
Postat av: Wallander

Aj då, nu ser jag. Du GBM sitter ju där framför din matte. So Solly!

2007-05-19 @ 22:01:57
Postat av: Lakrits

Tackar tackar för allt beröm. Man gör ju så gott man kan. Men jag börjar få kläm på det där med spårandet känner jag faktiskt.
Ja, visst var det blött. Men jag bryr mig inte så mycket. Matte ska impregnera om sitt regnställ för hon var också väldigt blöt. Min päls har automatiskt impregnering till en viss gräns och när den gränsen passeras så blir jag helt enkelt blöt men den torkar ju igen. Fast okej, på vintern är det skönt att ha ett täcke på sig om det regnar för man fryser så annars. Men nu när det är varmare tycker jag det är okej ändå. Men såklart det är roligare när vädret är fint också.

Postat av: Elliot

"Benet"du fick är det som sitter i slutet på en...ja just det...en gris.Fast utan knorr.

2007-05-21 @ 10:40:59
Postat av: Wallander

Du Elliot, det kan finnas dom som kanske är lite äckelpäckare som läser på min blogg, så därför ville jag inte berätta exakt vad som slunkit ner i min mage på 2 röda.

2007-05-21 @ 23:14:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback