Det skall tydligen vara en ...

... Olde English Buldogge vid namn Tyrus som lyckas få upp FAR mitt i natta.

Jo, han traskade upp och gick ut med Tyrus. Kom tillbaka och gick en runda även med mig.

Men när vi kom upp, så var Tyrus på riktigt lekhumör och ville inte alls sova igen. MOR tog då sitt täcke och gick ut och lade sig i soffan. Jag försökte komma till ro, men Tyrus gav sig inte på ett tag.

Men vi somnade tillsut allihopa. När vi vaknade låg Tysan och sov på rygg med benen i luften i den andra soffan. Tyvärr finns det bara bildbevis i MORS mobil.

När vi fått upp MOR så tog hon oss ut tillsammans på en ganska lång härlig morgon promenix innan vi blev serverade frukost. Jag äter med god aptit men det verkar inte som om mina kompisar är lika matglada, inte när dom är här i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Sigge

Oj då, nattpromenader, stackars FAR! Var det benet som spökade kanske? Tyrus åt inte upp HELA va? För i så fall förstår jag att han behövde gå ut.. Han kanske är väldans mätt eller har lite ont i magen och därför inte vill ha någon frukost men det går säkert över ska du se. Annars får du väl offra dig och hjälpa till med hans mat.
Ha,ha....sova "uppåner" brukar jag också göra. Matte tror att man får blodförlust i tassarna men jag tycker det är skönt aoch att ligga så.
Hoppas ni får en mysig lördag tillsammans!

Postat av: Guinness

Ligga uppåner är ett måste. Det är skönt att lufta tassarna, speciellt på sommaren.
Jag skulle velat se din FARS min när han var ute i natt x 2. Men måste man så måste man. Hur mycket av benet åt Tyrus?

2007-05-26 @ 11:40:06
Postat av: Wallander

Nej, nej han åt inte så mycket. MOR tog bort det efter en stund, just för att undvika magont. Så jag tror inte att det berodde på benet, däremot tror jag att hans pappa brukar komma hem vid den tiden när han har varit ute och rumlat på helgen, så han är nog bara lite van vid tiden.... eller ovan vid att sova borta!
FARS min hade nog MOR också gärna velat se. Men hon såg nog en liknande från honom när hon gick upp och ut i soffan.

2007-05-26 @ 16:16:17
Postat av: Wallander

Jag offrar mig mer än gärna med att hjälpa mina kompisar att äta upp deras mat, men se det är alltid någon som inte tillåter mig göra det... tyvärr!!!

2007-05-26 @ 16:36:47
Postat av: Guinness

Nu är jag helt förvirrad. Någonstans har jag läst om igelkottar men hittar det inte igen så jag skriver här. VARNING VARNING VARNING FÖR IGELKOTTAR!!!!! De är fulla av läskiga levande små kryp som inget hellre vill än hitta en hund att invadera. Sigge och jag har nog av våra "skafferikvalster" och jag vill inte att du också ska behöva klia dig, Walle. Matte säger att igelkottar inte är fulla av busmusar utan de är fulla av buslusar. Närkontakt med igelkottar innebär också att det inte bara är torrfoder som behöver läggas i frysen. Snart finns det inte plats för någon människomat alls bland alla klövar, blod, torrfoder och märgben. Ska dessutom dunkuddar och täcken in där ......

2007-05-26 @ 23:31:10
Postat av: Wallander

Nej Guinness du är inte helt förvirrad, bara lite. Jag tror att det var på Sigges blogg som vi haft uppe ämnet Igelkottar. Aj då, inte visste jag att dom är så "innehållsrika" Då är det bäst att jag håller mig på avstånd från dem, för jag vill inte utsättas för att också vara tvungen att hamna i "frysen" bland allt annat som måste bli kvalster & lusfritt!

2007-05-26 @ 23:44:41
Postat av: Lakrits

Nä fy vad kallt med frysen. Det räcker att jag blev glömd ute i regnet en bra stund idag. Tacka vet jag mattes (och min) mysiga varma och stora säng.

2007-05-27 @ 00:06:35
URL: http://vildhunden.blogg.se
Postat av: Wallander

Oj då, blev du bortglömd en stund! Ja så kan det gå när man bor på landet och har fördelen att få lov att springa ut lite när som helst. Som stadshund så får man snällt finna sig i lite mer rutiner omkring "utomhusvistelser".

2007-05-27 @ 08:50:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback