Idag var första gången som ...

... maten inte riktigt tilltalade mig.

MOR serverade mig mat strax efter 17.30. Jag gick fram och började äta men slutade ganska så snabbt, det smakade inte helt enkelt. Jag sprang in till MOR som naturligtvis trodde att jag redan hade ätit färdigt. Hon sa: du var mig en riktig snabb en, var du så hungrig din stackare. Efter en stund så gick vi ut en runda i det fina vädret och när vi kom hem igen så upptäckte MOR att jag lämnat i stort sett allt. Hon fattade ingenting, såg ut som ett stort frågetecken. Hon försökte få mig att äta men jag ville inte.

När sedan MOR ställde sig och stekte köttbullar och LILLMATTE och hennes kompis John satte sig på golvet i köket, ja då fick jag tillbaka aptiten. Det smakar mycket bättre att äta när man har sällskap!


Kommentarer
Postat av: Lakrits

Ja, så kan det ju vara ibland att maten inte riktigt smakar. Så har ju jag hållit på ett tag. Hoppas det inte är något du ska ha besvär av fler gånger.

Postat av: Guinness

Du får komma hit och äta här. Om jag också är i köket så tror jag att du äter med god aptit som du brukar.
GBM

2007-05-20 @ 22:31:25
Postat av: Rufus

Jag har varit en riktig liten busunge när det gäller mat *fniss* Mamma har dragit sig i håret och inte vetat vad hom skullat göra. Har kännts lite dumt men jag blir så trött fort på maten.
Det är så väldigt tråkigt att behöva äta samma mat varje dag. Dag ut och dag in.
När jag var lite mindre så började mamma blanda i lite
leverpastej när jag inte åt (hon sa att det var något med att valpar blir så lätt uttårkade så hon vågade inte låta mig svälta) Det tyckte jag var jätte gott. Men inte är jag dum inte. Jag började slicka av leverpastejen från torrfodret inne i munnet och spottade sedan ut kulan. Thihi jag är smart jag!
Men sedan dess har jag inte fått något iblandat:(
Faktiskt just nu så har jag vant mig vid min mat.
Lina: Efter en veckas svält så började han äntligen förstå att det är bättre att äta sin egen mat än att äta jord, gräs eller döda djur när man är ute och springer.
Så nu får vi se hur länge detta håller.
:) Ha det super från Lina och Rufus.
Ett tips! Om han mot alla odds skulle börja krångla med maten, blanda inte i nånting i maten (om ni inte gör det redan förståss) Jag ångrar verkligen att jag gjorde det. Det hade varit mycket enklare utan.

2007-05-21 @ 11:50:02
Postat av: Wallander

Jag vet inte vad det var med mig riktigt igår. Idag har jag slukat maten som vanligt och den smakade riktigt bra.
Rufus, min MOR har hört alldeles för mycket av andra mattar/hussar som "mutat" de sina med godsaker så jag lovar det kommer inte att ske här inte. Du förresten, det står en 3 kg påse "nytt" Golden-foder till dig här hemma hos oss. Jag hörde MOR be Niklas ta det med sig hem, men det står kvar här. Han får väl ta det med hem nästa gång han varit här och pussat lite på min LILLMATTE.

2007-05-21 @ 23:07:08
Postat av: Rufus

Hej hej
Jag visste inte ens att det fanns ett speciellt foder bara för vovvar som jag.
Tack så hemskt mycket om ni bara vill ge bort det.
Men är det inget som du kan så äta upp?
Man vet aldrig med mig säger mamma. För vet du, jag är fortfarande en liten pojke och jag äter inte allt förstår du.
Men men vi fpår se hur det går.
kramar från Rufus (mamma hälsar visst hon med)

2007-05-22 @ 09:49:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback