Jag har inte tidigare kunnat ....

... lägga mig i debatten i tidningarna angående allt fågelbajs på Ribban. Jag har tyckt att det hela har verkar ha varit lite väl överdrivet. Men idag har jag allt fått ändra uppfattning till viss del, det fanns knappt en plätt där det inte låg fågelbajs.

I och för sig inte mig emot, för jag gillade att rulla mig i dem, men jag kan förstå dem som vill ligga och sola att det kanske inte är så mysigt då.

När vi kom hem jag & ÄLDREMATTE så protesterade LILLMATTE direkt mot min nya "parfym". Det blev badning nästan på direkten vilket jag inte heller hade så mycket emot.

Vilken bra dag, först får jag rulla mig i det jag gillar och sedan blir jag så ompysslad av ÄLDREMATTE/LILLMATTE.

Jag är helt övertygad om att dom gillar mig lika mycket som jag gillar dom, VISST?

Kommentarer
Postat av: Äldrematte.

Vi kanske tom gillar dej lite mer :)

2007-05-24 @ 23:13:12
Postat av: Guinness

Jag hörde minsann att du var på väg till Ribban när jag träffade dig idag. Jag blev lite avis. Det var länge sedan jag fick bada i havet. Vi kanske kan åka till Falsterbo någon kväll nästa vecka!?
Senare på dagen fick jag i alla fall "bada" i Pildammsfontänen. Jag lade mig i vattnet och stoppade in hela huvudet i fontänsprutet. Sigge Z var med men han tog det som vanligt lite coolare.
Jag skulle vilja bada hela dagarna för jag tycker det börjar bli lite för varmt nu.
GBG

2007-05-25 @ 00:32:57
Postat av: Wallander

Falsterbo? Ja, dit åker jag gärna. Jag har bara hört talats om detta ställe där det lär vara fint att bada. Jag hänger gärna på, Mån eller Tor, har lite svårt dom andra dagarna. Passar någon av dagarna dig?
Fontänerna är väldans bra, när man behöver svalkas av lite. Jag badade i en i eftermiddags när jag var i Slottsparken, Tyrus vågade inte ens gå i, han tyckte nog det var för djupt eller kanske för kallt, men se det bryr jag mig inte om överhuvudtaget.

2007-05-26 @ 23:52:37
Postat av: Guinness

Fontänen i Slottsparken är fräck för den är så stor. Det tradiga är att man måste dela den med en massa läskiga gäss. Dessutom är ju gräsmattan runt omkring fylld av "gåsspår", inte för att det gör mig något men jag har nog hört att matte muttrar.

2007-05-29 @ 09:22:15
Postat av: Wallander

Läskiga gäss? Äsch,dom skrämmer jag bort. När jag bestämt mig för att ta ett dopp i fontänen så får dom allt flytta på sig. Dom har hur mycket tid att vara där annars, men se det har inte jag.

2007-05-29 @ 23:31:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback