Lång tur med Sigge & Chivas igår ...

... som det blir rapport om först idag, pga strul med inloggningen på blogg.se igår kväll.

Tror faktiskt inte att jag pratat om Chivas så mycket tidigare på min bloggis och jag har ingen bild på honom heller för tillfället. Men han är en jättesöt Rottisvalp på snart 9 månader.

Alla sex träffades vid ingången till Magistratsparken, sedan traskade vi tillsammans bort till Pildammarna. Vi lekte ganska bra tillsammans. Sigge är den väluppfostrade och vi andra två lymlar gör så gott vi kan. Vi har verkligen mycket att lära, framför oss...

Men hur det kommer att gå för Chivas som snart skall bli STOCKHOLMSKIS hoppas jag att vi kommer att få följa, om inte på annat vis, så förhoppningsvis via detta forum.

När Chivas lämnat Sigge & mig i parken så stannade vi bara kvar en liten stund innan vi påbörjade promenaden hemåt igen. Sigges matte Lena tog några bilder på mig & Sigge när vi satt ganska högt upp på en sten. Hoppas att hon vill skicka dom till mig för det känns som om vi var riktigt ståtliga där vi satt.

Väl tillbaka vid Magistratsparken så dök GBM upp och när 3 stiliga flattar är samlade så bara måste det förevigas vilket också gjordes. Skulle vara hemskt roligt att se även dessa bilder. Går det att fixa Lena?

Kommentarer
Postat av: Sigge matte

Hej Walle,
Tack för att vi fick hänga med på promenaden. Det var mysigt och det gör vi gärna om.Självklart ska jag skicka bilderna till dig, eller till din mattes mailadress blir det då. Vi ses!

2007-05-24 @ 12:10:05
Postat av: Wallander

Superduperbra! Då ser jag/vi till att hålla utkik efter bilderna.
Ni får gärna ringa oss också om ni vill ha sällskap någon dag/kväll, kan vi så hänger vi mer än gärna på.

2007-05-24 @ 22:45:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback