Ooops ...

.... dom kom på mig ikväll FAR & MOR.

MORs & FARs säng var nybäddad och lakanen luktade så väldans gott så jag kunde helt enkelt inte låta bli att hoppa upp.

Jag blev nerkörd så klart, men tog chansen direkt igen när dom försvann. Kanske inte helt populärt, för det slutade på samma sätt, dvs att jag blev nerkörd.

Jag hörde att dom pratade om att det kanske är så att jag ligger där när dom inte är hemma. Men klok som jag är så låtsades jag som om jag inte hörde. Jag rörde inte heller en fena eller en min som eventuellt annars skulle kunnat ha avslöjat mig.

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Jag ligger alltid i mattes säng på nätterna. Fast det är inte så mysigt att ligga där utan henne så jag väntar tills hon lägger sig, då hoppar jag genast upp. Hon muttrar över att jag tar stor plats och hon försöker få mig att ligga på längden istället för på tvären. Men jag vill ju flytta runt lite. Fast jag tror hon tycker det är mysigt ändå trots att hon klagar ibland på att jag tar täcket och hon ligger med fötterna utanför sängen. Särskilt på morgnarna är det gosigt för då får jag magkli innan vi går upp. Ibland blir det en lång stund vi ligger kvar och myser om vi inte har någon tid att passa. Superskönt.

Postat av: Anonym

Jag har aldrig fått ligga i några sängar här hemma. Nu när jag är allergisk lär jag aldrig få göra det i framtiden heller. Men sofforna är fortfarande tillåtna.
(Jag minns med saknad när jag fick sova i din LILLMATTES säng. Undrar om jag någonsin får göra det igen?? Fast jag vill inte dela sängplatsen med den där "långe drasuten" som försökte knuffa ner mig på golvet.
Måste gå och lägga mig så att jag orkar prestera imorgon. Jag är sugen på att spåra!!!!!
GBM

2007-05-18 @ 22:21:44
Postat av: Wallander

Inte jag heller... men igår var jag bara tvungen.
LILLMATTE hälsar att nästa gång du skall sova över här så skall det bara vara du & hon i sängen. Skall den "långe drasuten" tvunget också vara här, ja då är det han som skall puttas ner. Det skall jag allt se till!

2007-05-18 @ 23:01:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback