SIGGES DAG BLEV NOG RÄDDAD....

... MOR lät honom låna min nya boll, hon kastade iväg den så att han fick springa och hämta den ett par gånger, det hade han inte fått göra på hela dagen (vilken tur han hade). Han blev överlycklig och ville mycket hellre gå med oss än med sin husse när vi sedan skulle skiljas åt. Men när Fredrik var för långt borta, ja då drog han iväg som ett skott, han e lydig han SIGGEMAN.

Blev ni också förvånade? Ja, för ovanlighetens skull så var det MOR som tog den sena kvällsrunda med mig ikväll. Jag tror att hon hoppas på att FAR då tar morgonrundan imorgon, så att hon kan få sova ut lite. Jag vet att hon skulle uppskatta det så jag får väl göra mitt bästa med att försöka väcka FAR, eller så kanske jag också tar sovmorgon, ja det återstår att se imorgon vilket jag beslutar mig för.


Kommentarer
Postat av: Sigge

Hej Walle!
Tack för lånet av din boll! Den var jättefin & jag tycker ju att det är så himla roligt när någon kastar bollar till mig som jag får hämta. Matte hon är lite restriktiv med det där ibland, brukar prata något om "stress" som jag inte alls förstår vad det har med bollar att göra?!? Men igår hade hon faktiskt mina gamla tennisbollar med ut på kvällsrundan och överraskade mig med. Hon tyckte jag behövde piggas upp eftersom jag inte mår riktigt bra och det var ju snällt av henne.

2007-05-09 @ 15:48:30
Postat av: Wallander

Du har förstått det där med att hämta och komma tillbaka med den, men det har inte jag gjort. I och för sig så använder inte MOR den till att kasta med mig. Jag får den först när vi är på väg hem på J A- eller Rönngatan och det tycker jag är jätte kul.

2007-05-09 @ 23:17:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback