Vad 2-beningar kan vara otrevliga

MOR och jag har precis varit ute på en lite runda. För att inte störa alla soldyrkare i parken så gick vi lite avsides. Inte en själ syntes till på den gatan vi svängde in på för att gå hemåt. Då släppte MOR mig och jag höll mig hela tiden i närheten av henne. När vi gick förbi en gångstig så såg vi att det kom en famil, mamma, pappa & 2 barn cyklande "hejvilt" på gångbanan. Inte brydde vi oss om det inte (inte från början i alla fall). Sedan började pappan att skälla ut MOR och sa att hon minsann inte skulle låta mig springa (jag sprang inte ens) lös i "deras trädgård". "Deras trädgård", det är små gräsmattor ut mot gatan och i hela mitt liv och på alla dom gånger som jag gått där så är det ALDRIG någon som har utnyttjat dessa gräsplättar som trädgårdar. Lugnt och stilla försökte MOR förklara att hon alltid plockar upp efter mig och att jag inte gör en fluga förnär. Men han fortsatte att gaffla och då blev MOR faktiskt lite arg och svarade att då kunde ju dom sluta att cykla på trottoarerna också. Till svar fick hon då: "DET ÄR VÄL EN JÄVLA SKILLNAD, DU ÄGER VÄL INTE TROTTOAREN HELLER".

MOR suckade, tog på mig kopplet och sa att det var tråkigt att det finns sådana 2-beningar som han. Det såg ut som om dom hade varit på stranden och MOR tror att hans beteende måste bero på att han fått SOLSTING. Kanske bäst att han tar på keps i fortsättningen eller kanske rent utav håller sig i skuggan i "sin trädgård"!!!

Visst jag "FÅR INTE" lov att gå lös egentligen, men han hade väl inte ha behövt ta i så mot min snälla MOR.

Kommentarer
Postat av: Elliot

Mitt inlägg bara försvann så med risk för att upprepa mej så skriver jag igen.Jo min matte blev heltokig när hon läste om idioterna som ni stötte på.Men det ju så att har man barn så FÅR man lov att göra precis hur man vill(tror dom).Gå mitt på gatan eller varför inte leka där så att bilarna får flytta på sig.Dom hade i varje fall tur som inte råkade ut för min matte för då jä...r!!
Igår var vi på Bonnmarknad.Oj med folk alltså!Min nos råkade nudda en tjej som gick framför.Då vände hon sig o tittade på mej som om jag var något som katten släpat in.BLÄ!!!
Men sen träffade vi på några riktigt trevliga typer oxå.Det var ett par yngre familjer o ena killen där sa:Vilken snygg hund!Å du han menade mej!!!=0)Så dom hälsade på mej o klappade mej och kallade med för snygging.Ja du Walle,sådana väger upp tillvaron i stället för de där surpupporna.

2007-05-06 @ 17:03:47
Postat av: Lakrits

Ja, fy för vilka idioter det finns. Min matte har ju ett himla humör om man bara retar henne tillräckligt länge så det är bäst att vi inte stöter på några sådana typer.

Roligt med de snälla familjerna som sade att du är snygg. Klart du är. Men visst blir man lite ledsen när folk tittar sådär surt på en som tjejen gjorde. Har varit med om det på tåget ett antal gånger också. Man känner sig inte så särskilt glad precis. Undra hur det skulle kännas om andra människor tittade så på dem. Men man får försöka strunta i surisarna.

Det där med barn är ju en intressant sak när du nu tar upp det Elliot. För på tåget får barnen skrika hur mycket som helst men om jag skulle skälla hela vägen till Stockholm eller hem så skulle det nog bli sura kommentarer. Min matte är inte så glad i små barn har jag förstått så hon skaffade mig istället. Mycket bra, tycker jag!

Postat av: Wallander

Tur att det finns trevliga 2-beniga icke hundägare också, jag tror/hoppas att dom är fler än surisarna.

2007-05-06 @ 23:02:22
Postat av: Mia

Jasså, jag trodde inte att matte kunde bli arg ;-).
Nu har jag varit inne och läst din blogg Wallander så nu kan inte matte skälla på mig mer *ler*
Alla hundarna och alla 2-beniga med.

Mia

2007-05-07 @ 11:21:48
URL: http://www.rothsamericanbulldogs.se
Postat av: Wallander

Det var på tiden MIA. Men nu fick du allt fart bara för att jag har lovat att lägga ut länken till er hemsida när den blir klar (men det lär väl ta lika lång tid som det tog för dig att ta dig in på min sida!!!)

Du min MOR har väldigt svårt att bli arg, men när någon bara hoppar på henne på det viset, ja då ser även hon lite svart.

Hoppas ni tittar in snart igen.

2007-05-07 @ 18:58:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback