Frozen...

track!

MOR pratade med Marie (Lakrits matte) och det bestämdes att vi skulle åka dit och hämta kopplet & alla bajspåsar som MOR beställt. Att det slunkit ner lite annat oxå i påsen gjorde absolut inget, men MOR säger att du skämmer bort mig Marie.

Jag blev jätteglad & förvånad när vi kom dit för det visade sig att jag skulle få spåra. Spårningen gick rätt så bra trots att frosten låg där som en hinna över spåret. Jag var lite väl ivrig precis i början så MOR fick lugna ner mig lite. Jag gick sedan ganska så bra tills sista vinkeln, då ringlade jag rätt rejält innan jag gick på spåret igen, men sedan stoppade jag igen, trodde väl inte i min vildaste fantasi att Marie lagt spåret rakt igenom snåret, men se det hade hon och när jag väl förstått det så styrde jag kosan rakt mot klöven.

Och inte nog med spårandet, jag fick oxå apportera både kanindummiesar + lite av viltet som Marie hämtat hos "viltmannen" igår. Apporteringen gick väl bra men det där avlämnandet var det lite si så där med idag. Men det stod ingen Margareta där ute bland dummiesarna/viltet och det gjorde det hela lite konstigare. Men det var kul i alla fall, vi hittade det vi skulle och visste vart vi skulle men ändå blev det inte riktigt ända fram.

Och inte nog med apporterandet, vi fick sedan dessutom promenixa till ängen och springa av oss lite en liten stund. När vi var på väg tillbaka från ängen in i skogen så stod Knappen där och spanade på oss. Jag blev lite reserverad och löd MOR nästan på direkten, inte 1 gång utan faktiskt 2 gånger när hon sa att jag inte skulle gå fram till honom.

Tack Marie & Lakrits, detta blev en positivt överraskande dag!

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Ja, det var verkligen toppen idag att vi fick träffas trots att det inte var planerat så förrän precis inpå.

Matte är knepig, hon lägger verkligen spåret rakt igenom allt. Och så har hon mage att påstå att jag kör slut på henne. Undra vem som kör slut på vem...

Knappen är knepig med hundar han inte känner. Han kan inte leka, har väl aldrig lärt sig det. Han satt nog mest instängd tills han blev övergiven. Trist så jag försöker ha överseende när han är knepig, fast mig är han alltid snäll mot, han vågar inte ens säga ifrån (hihi). Så jag kör med honom ibland tills någon tvåbening säger ifrån. Fast han försöker å andra sidan sno mina ben och det tog ett tag innan jag lärde mig för först trodde jag han ville leka så jag gav bort mina ben men det lärde jag mig sedan att det inte alls gav utdelning så nu knallar jag iväg en bit från honom och gnager. Och vi får alltid likadana ben så att vi kan byta och det inte blir avundsjuka.

Jag tycker det är bra att matte skämmer bort dig! Fast i mina ögon är du inte bortskämd, du äter ju allt godis. Det gör inte jag, matte kan inte bjuda mig på vad som helst precis. Mina senaste favoriter är de där kycklingbitarna (Chicken nuggets). Jättesmaskiga!

2007-11-12 @ 00:24:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback