Imorgon...

...  måste jag komma ihåg att hålla tassarna för både brorsor, syrror & min bästis.
 
De skall nämligen få sitt vackra utseende bedömt på Hundutställningen i Åstorp. Jag själv däremot får allt stanna hemma, har man 2 gånger fått höra att man har oädelt huvud, för mycket läppar & lösa tassar, ja då är det lika bra att hålla sig så långt bort från allt vad utställningar heter.

Men jag hoppas givetvis att det går jättebra för er allihopa, LYCKA TILL!

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Jag tycker alltihopa är trams. Men jag får ju träffa Elliot och så ska vi tydligen hämta en massa fåglar på hemvägen.

2007-11-09 @ 21:58:59
Postat av: Elliot

Nä ja tycker inte de e trams...tar det på största allvar....hehe.....skoja bara =)
Återkommer imorgon o berättar om alla fel dom hittat....

2007-11-09 @ 22:15:54
Postat av: Wallander

Jag har ringt och mutat domaren, hoppas det hjälper!

Postat av: Östen

Hej Walle! Vet du, såna dumheter brukar dom säga till mig också på utställningar. Att jag skulle ha grovt och oädelt huvud! Sånt skitsnack, jag har ju världens vackraste huvud, det har min matte och husse sagt - och DOM litar jag på!!! Du ska inte heller var ledsen, det är mest synd om domarna som inte begriper att uppskatta skönhet när dom ser det!

2007-11-10 @ 12:43:59
URL: http://pojkarnavov.webblogg.se
Postat av: Enzo

Hoppas, hoppas det går bra för syskonen som vågar sig in i utställningsringen. Hade tänkt åka och kolla in dem men matte släpade iväg mig till Helsingborg för träning. Men det var jättekul att träna också (utom i slutet...)!

Först fick jag hjälpa till att träna en pumi som också går i "specialklass". Han vill bara skälla på andra hundar och inte lyssna på sin matte. Så jag fick gå fram och tillbaka flera gånger så den andra killen kunde jobba på att lyssna på sin matte istället för att skälla på mig. Både han och jag var duktiga. Matte berömde mig för att jag uppför mig så bra med andra hundar.

Sedan fick jag springa runt bland en massa konstiga saker som betongrör, gamla busskurer, ihoprullade stängsel, jordhögar och annat kul. Bea som är med som "hjälpcoach" var jättekul och busade med mig. När jag sedan smet iväg för att lattja vidare med henne när matte var så himla tråkig så sprang matte efter och skällde på mig. Det var lite läskigt att höra men det blev värre!!! När det dök upp en jättekul sak som hoppade på marken framför mig så var jag ju tvungen att kolla in den (fast matte sa nej). Men det skulle jag ju inte gjort...... Det hade nog varit bättre att lyssnat när matte skrek NEJ. Inte trodde jag att matte kunde bli så arg! Usch, det var bäst att kasta sig på rygg och slänga alla tassar i luften direkt. Sedan fick HON beröm av alla! Beröm för att hon blir arg på MIG! Vart är världen på väg???? Fast Bea som höll i snöret som satt fast i den hoppande saken var snäll och busade med mig igen och matte sa att jag var duktig. Tror jag ska lyssna mer på mattes nej i fortsättningen och slippa råka ut för en arg matte igen. Walle, lyssna på ett råd från din bror. Du ska nog fundera på att lyssna på MOR när du drar iväg på springrundorna. Hon kanske också kan förvandlas till en sån där hemsk vrålande ilsken sak som min matte gjorde!

2007-11-10 @ 16:02:02
Postat av: Elliot

Idag har vi alltså varit på utställning i Åstorp.Å jag lovade ju att återkomma så här skrev domaren:
"Tevligt huvud och uttryck.Bra hals,tillräckl vinklade front.Bra ben,stark rygg.Fallande kors(?)Bra bakparti.Rör sig väl.Ej i bästa päls "
Prisvalör:1
Hahaha "ej i bästa päls"...inte så konstigt...FÖR JAG HAR JU NÄSTAN INGEN....min bästa päls är på tvätt =)
Matte var ganska nöjd ändå o då är jag nöjd.När vi åkte hem satt Lakrits o jag i samma bur dvs utan mellanvägg och sen fick vi springa några rejäla rundor.Så i det hela taget var det en bra dag.

2007-11-10 @ 17:30:32
Postat av: Wallander

Östen, jasså du har oxå råkat ut för "dum dummmarna" som inte har öga för att se vilka snyggingar vi är. Men precis som din matte/husse så tycker oxå min flock att jag är den finaste och vackraste flatten och det räcker mer än väl för mig!

2007-11-10 @ 19:04:22
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Wallander

Ja du Enzo, vi har det inte helt lätt du & jag. Usch för arga mattar, men dig och mig emellan, jag nonchalerar faktiskt MOR även när hon är arg (men jag vet att den dagen kommer säkert för mig oxå när jag inte bör göra det). Men din matte var nog argare på dig idag än vad min MOR någonsin har varit på mig, verkar det som i alla fall.

Jag har dock hört MOR prata mycket om hur hon skall göra, men än har jag inte märkt av någon sådan träning, men det kommer alldeles säkert.

Ja du brorsan, en dag så... (kanske)!

2007-11-10 @ 19:06:01
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Wallander

Elliott, en 1:a igen, det tycker jag låter rätt bra, det betyder ju att alla domarna du träffat hitintills tycker du är en fin kille om än denna gång med lite lite päls. Men du kanske fäller lika mycket som jag just nu. MOR har nog plockat ihop en hel flattepäls idag, synd hon borde gjort det igår istället så att du kunde fått lite påklistrat. Kom precis på en affärsidé för din matte, hon kan ju öppna en pälsförlägningssalong, vad tros om det?

2007-11-10 @ 19:07:19
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Enzo

Jo du Walle, matte var riktigt arg. Men inte så arg som när jag hade ätit upp alla köttbullarna från stekjärnet........

Förresten fick jag apportera såna däringa kuliga rådjursdummiesar idag också. Matte verkade lite ledsen över att jag hellre lämnade dem till Bea än till henne. Men Bea är så hiiiiiiimla kul att vara med!

2007-11-10 @ 21:17:25
Postat av: Wallander

Jag är glad för att jag inte var där hos dig den där köttbulle-dagen....

Att välja, kan ibland vara lättare och ibland svårare... nästa gång väljer du säkert matte framför Bea, för hon kan väl inte alltid vara den kuliga, eller?

2007-11-10 @ 23:08:53
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Lakrits

Jaja...vad är en bal på slottet. Jag fräser hellre runt utanför ringen än inuti.... men jag är nöjd med dagens "fångst". Tänk vad rik jag är som har en hel frys full med bara "mina" saker.

2007-11-10 @ 23:45:45
Postat av: Wallander

Lakrits... och lite mina?!

2007-11-11 @ 00:18:36
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Lakrits

Jaja...naturligtvis. Och Elliotens Fyrbeningssaker kan vi väl kalla det istället! Funderar på att be matte klistra ett flattemärke på frysen...så att det inte kan bli några missförstånd.

2007-11-11 @ 00:42:10
Postat av: Lakrits

En punkt försvann efter Elliotens. Det är ju allas våra fyrbeningssaker. Bäst att korrigera sig innan ordpoliserna anfaller.

2007-11-11 @ 00:43:49
Postat av: Wallander

Om man kallar den Fyrbeningsfrysen och det oxå finns ett flattemärke, ja då kan det bara inte vara någon som tar miste på vems frysen är.

2007-11-11 @ 09:17:58
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Elliot

Haha de va nära att ordpolisen hann fram därför får jag nöja mej med att säja ang.flattemärke på frysen:Bara inte någon tror att det liggen en sådan där i Hu!
Men jösses om du inte kommit på den där punkt-missen.VILKEN MASSA PIPPIAR JAG HADE HAFT DÅ....jag kan berätta att hela baksätet i min bil va fullt!!!

2007-11-11 @ 15:17:14
Postat av: Lakrits

Ja, det var ju det jag insåg. Du får gärna del av fåglarna men kanske inte ALLA.

Tål att tänka på det där med klistermärket...fy vilken otäck tanke.

2007-11-11 @ 16:04:55
Postat av: Wallander

Tur att pippiarna var döda, tänk vicket kackel det hade varit i bilen annars...

2007-11-11 @ 17:43:36
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Elliot

De var det ändå....alltså kackel i bilen.Å jag kan bara nämna att det var INTE Lakrits o jag.....

2007-11-11 @ 21:11:18
Postat av: Wallander

INTE du eller Lakrits? Vem kan det då ha varit,
inte Ann eller Marie väl eller jo det måste det ju vara, men inte kan väl dom kackla, det har jag ALDRIG hört!!!!

2007-11-11 @ 22:52:45
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback