MOR tyckte...

... att lydnadsträningen ikväll gick ganska bra, tror fasicken det, jag fick ju hela tiden vara i lina.

Vi tränade på lite basic-saker såsom att gå/sitta nära varann utan att pussa på Lakrits eller bli pussad av Lakrits (gällde alltså oss killar, jag & Elliot), detta klarade vi alla av jättebra.

Resterande övningar gick i de gamla banorna, slalom mellan koner (efter att jag gått så såg fältet ut som ett slagfält, jag hade vält omkull alla koner med linan som jag var tvungen att ha hängande efter mig hela tiden), stående/läggande under gång, inkallning, hinderhoppning mm. Men en sak till var annorlunda ikväll förutom linan, det var när jag gjort något bra så slängde MOR iväg min repboll, jag fick sticka iväg och hämta den, men jag hade inte den minsta chans att dra iväg. Jag blev tillbakakallad, men eftersom att jag inte riktigt förstått att det är lönsamt att komma tillbaka så blev jag inhalad hela vägen, men jag blev ändå premierad med en köttbulle när jag kom ända in och lät MOR ta hand om bollen.

När träningen var över så blev det till att hoppa in i bilen, men sedan tog det som vanligt en bra stund innan vi åkte hemåt, dom där mattarna skall alltid babbla på en himlans massa. Fast idag handlade det tydligen om en hel del viktigheter/hemligheter som inte kan avslöjas ännu. Men Marie var inte ledsen, du får reda på det i sinom tid. Dom, MOR & Ann nämde något om nu kan hon få smaka på sitt eget hemlighetsmakeri.... jag förstår inte riktigt, gör du Marie?


Kommentarer
Postat av: Lakrits matte Marie

Nä...jag förstår inte alls. Eller jo...kanske lite. Men hemlisar är kul. Tänk tex om ni hade vetat hela tiden att ni skulle få adventskalendrar, hur kul hade det varit då? Nä, roliga hemlisar är bra. Särskilt nu när det närmar sig jul är det extra mycket hemlighetsmakeri i luften.

2007-11-28 @ 08:15:57
Postat av: Elliot

Det var minsann ingen värme i kylan igår kväll.Men jag fick ljummen välling när jag kom hem.....mums=D

2007-11-28 @ 20:40:09
Postat av: Anonym

Hej Kommissarie Wallander! Här kommer en liten gåta till dig:

Vem är svart, har fyra ben och väger 33 kg?

2007-11-28 @ 20:50:52
Postat av: Wallander

Hm, låt mig tänka lite.... det måste vara Guinness.

Klarade jag gåtan? (Hoppas det så att jag kan fortsätta titulera mig Kommisarie Wallander)

Postat av: Guinness

Tänk att lite päls kan väga så mycket!!!!!!!
Nu lär det bli hårdträning i familjen för det är minsann inte bara jag som är lite rund om magen. Om du ser ett cykelekipage som far fram i trakten i raketfart så ska du inte bli rädd. Det är bara jag och morsan som bränner lite kalorier.

2007-11-29 @ 09:42:42
Postat av: Elliot

Va!?hur kan du vara "rund" när du bara väger 33kg?
Det är ungefär vad jag oxå väger....men jag är verkligen inte "rund" hihi!!
Men cykla e bra o kul....ändå

2007-11-29 @ 11:00:53
Postat av: Guinness

Tjena Elliot!
Är det sant? Väger du också 33 kg? Det ska jag berätta för morsan. Hoppas det innebär att det inte blir någon drastisk matransonering för min del. Jag är nämligen alltid hungrig nuförtiden.

2007-11-29 @ 11:35:49
Postat av: Lakrits

Jag vägar 32 kg och jag tycker inte heller jag är rund om magen (fast matte pratar om att det äts för mycket snask...både när det gäller matte och mig).

2007-11-29 @ 19:35:51
Postat av: Elliot

Ja du det kan vara bra att ha lite att ta av i "dåliga" tider...så käka på bara.För du likväl som jag har ju haft en period då vi varit lika ett "plockepinn" eller hur? Så det är bra att du gillar mat.
Jag vet inte helt exakt vad jag väger men det ska nog inte vara långt ifrån i varje fall...å förresten så har jag en period nu då jag duktigt äter 2 portioner om dagen...kanske inte låter så märkligt men,men....för mej är det=)

2007-11-29 @ 20:38:26
Postat av: Wallander

Guinness det var du, tänkte väl det.

Jag får väl oxå ge mig in i viktdebatten lite. Jag vet inte riktigt men jag tror att jag lagt på mig det där halva kilot som jag fattades ett tag.

Guinness, Elliot, Lakrits som jag har förstått det hela så är det inte ovanligt att vikten pendlar lite upp & lite ner men att den oftast ligger ganska stilla på en lagom vikt för var och en.

Som Elliot sa, så är det bättre att det finns lite för mycket istället för lite om det skulle behövas ha att ta lite av vid något tillfälle.

Jag tycker att vi alla fortsätter att äta så bra som vi gör nu, i värsta fall så får vi väl ta ett xtra race emellanåt.

2007-11-29 @ 22:18:06
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback