RÖR INTE...

... MIN NINA!

För jämnan försöker mina familjemedlemmar låna min söta nina, så det är bäst att hålla koll på henne oavsett vad man håller på med:

image269

Kommentarer
Postat av: Guinness

Nu blir jag avis! Du har så många fina mjukisdjur. Du måste lära mig hur man gör för att de ska förbli hela och fina i mer än 3,5 sekund. Jag kommer nog ALDRIG att få fler mjukisdjur av min matte, inte ens i julklapp. Jag hörde nog hur matte beordrade Frida att plocka undan alla dina saker på lördag. Men det gör ingenting, så länge de inte plockar undan dig också.

2007-11-21 @ 08:49:42
Postat av: Elliot

Jag tycker bestämt att jag känner igen några av de där sakerna =) Det ser mysigt ut i varje fall.Å jag vet att det är det oxå för även jag har ju en "något" välfylld leksakslåda:)

2007-11-21 @ 14:05:37
Postat av: Wallander

Guinness, ja kan försöka lära dig lite leksaks-/gosedjurshyfs på lördag men om du inte kommer att få fler så är det kanske onödigt. Men i och för sig du kanske kommer att få något/några gosedjur av någon annan än din matte.

Jag kommer att hålla mig undan lite då på lördag så att jag inte oxå råkar hamna in i garderoben.

Postat av: Wallander

Elliot, vi är rätt lika i mångt och mycket du & jag, undrar om det kan bero på att vi är brödrar?

2007-11-21 @ 21:13:03
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Elliot

Ja du har rätt.Vet du att jag faktiskt lät Lakrits låna min gosiga superpanda l i t e ?Ja det var ganska smärtsamt att se någon annan gå(läs springa)omkring med min PANDA i munnen...matte säjer att hon är förvånad över att någon överhuvud taget vill ta den i munnen=(
Vad i hela friden menar hon???!!!

2007-11-22 @ 20:18:51
Postat av: Wallander

Elliot, jag tror bara att din matte är grymt avundsjuk över att inte hon har en sådan gosig/väldoftande PANDA att mysa med när hon går och lägger sig.

Storstilat av dig att låna ut den en stund till Lakrits. Jag brukar oxå låna ut mina saker, tycker det är bäst att göra så.

2007-11-22 @ 22:59:42
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback