Skall från gatan...

... och vips så var jag framme i fönstret och kollade. Ja, jag tyckte jag kände igen just det skallet, vilket stämde, det var Guinness.

Jag såg honom men han hade  svårt att se & höra mig och MOR uppifrån vårt fönster, så istället så fick han dra in matte Lena i porten och komma upp och leka med mig en stund.

Det tog en stund innan Guinness hade tid och leka med mig, han hade nämligen fullt sjå med att undersöka mina leksaker först, väldigt noggrannt vill jag nog tillägga.

Ibland så brukar MOR ta fram mina superfina kanindummiesar så att jag får lukta på och hålla i dom lite. Idag tänkte hon nog sig inte riktigt för när hon ville visa dom för Guinness oxå. Oj, vilket intresse han visade... han släppte dom inte med blicken när MOR lagt tillbaka dom högt upp på CD-hyllorna, ett par gånger var han faktiskt nästan på väg att klättra upp. Jag tror att vi skall försöka locka med Guinness & Lena ut en dag i skogen och träna lite apportering tillsammans, hoppas att dom vill det?

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Vad innebär att undersöka noggrant? Har din MOR fått agera leksakskirurg eller?

Trevligt med Guinnessbesök kan jag tro. Förresten får du hålla bättre koll för jag tror min matte gick förbi dig förra måndagen när hon skulle änden på stan. Kanske kommer hon förbi på måndag igen.

2007-11-10 @ 23:41:01
Postat av: Wallander

Nja, några saker blev lite mer grundligt undersökta, men det fanns dom som hade lite skavanker tidigare. Så ikväll har MOR faktiskt suttit där i soffan med nål & tråd, men nu är alla fit for fight igen. Jag har sagt det förut och säger det igen... det är förbaskat dålig kvalisort på mycket av leksakerna nu för tiden, dom tåls inte att utsättas för kanppt någonting.

Va kan det vara så att jag missat dig? Kan du ge mig en liten hint om tid, så lovar jag spana efter din matte på måndag.

Postat av: Lakrits

Det lär väl vara på lunchtid kan jag tänka. Mellan tolv och ett alltså.

Det var inte du missade...det hade jag aldrig tillåtit. Nej, det var matte som hastade förbi på väg till någon affär för att lämna en grej som inte fungerade som den skulle.

2007-11-11 @ 00:45:17
Postat av: Wallander

Ok, då skall jag hålla utkik efter din matte imorgon måndag runt lunchtid.

2007-11-11 @ 09:20:21
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Vira

Jag måste också berätta hur det gick för mig i Åstorp . Matte bad Margareta visa upp mig och det hade jag inget emot-tvärtom. Matte visste
att om hon försöker springa med sin onda höft så haltar hon och då kanske det ser ut som om jag gör det också. Nåväl jag fick ett förstapris men ingen placering och matte var nöjd. Det var första gången jag visat upp mig och omdömet lät så här:
Söt tik, trevligt huvud och uttryck. Bra hals, tillräckligt vinklad front, bra ben. Stark rygg, goda vinklar bak, rör sig ok. Bra pälskvalitet.
För övrigt tycker jag inte det var någon höjdare att vara på utställning, lång väntan och inte mycket som händer.
När vi kom hem fick Funny och jag en promenad och sedan vila eftersom husse och matte skulle på gåsfest. Idag ska det bli gåsfest här för familjen. Funny och jag fick lite apporteingsträning i eftermiddag och nu är hon med Ulf på andjakt. Suck när blir det min tur?

2007-11-11 @ 16:52:49
Postat av: Wallander

Vira, vad bra att din matte tänkte på det där med springet. Helst skall ju allt se så bra ut som möjligt. Kritiken var ju inte fy skam så både du & Margareta måste ha gjort ett bra jobb tillsammans.

Jag är helt säker på att din tur snart oxå kommer, dvs att du får följa med Ulf på andjakt.

2007-11-11 @ 22:20:58
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Lakrits

Fin kritik du fick Vira. Jag spanade lite på dig men jag hade så fullt upp med allt (utom att springa snyggt....det är inte riktigt min grej).

Någon jakt får jag nog aldrig vara med på men det gör inget. Matte jagar inte (hon är så dålig på att sikta att jag hoppas hon aldrig får för sig att ta jägarexamen). Och följa med någon annan när inte matte är med är helt uteslutet. Skulle i så fall vara om matte lär känna någon jägare som vill ha oss med men det får framtiden utvisa. Jag nöjer mig gärna med att hämta fåglar på träningen.

2007-11-11 @ 22:52:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback