Uttråkad...

... ja riktigt uttråkad var jag faktiskt idag när jag blev lämnad ensam hemma.

Först hittade jag MORS mysiga tjocka strumpor som jag bara hade liggandes bredvid mig. Men strax därefter hittade jag något som verkade lite roligare, det var en massa papper som var ihoptryckt, nästan som till en boll. Jag började dra lite i en bit och sedan blev det bara roligare & roligare att slita den i små små bitar. Det tog sin lilla stund vilket gjorde att jag fick tiden att gå lite fortare.

Däremot vet jag inte om LILLMATTE blev så förtjust när hon kom hem först, det blev ju hon som fick plocka upp allt efter mig. Förlåt!
 
Men jag tar faktiskt inte på mig hela skulden, hade MOR inte lagt de där pappersgrejorna som hon plockade ur sina nya kängor där utan istället slängt dom i soppåsen så hade det här aldrig hänt, så det så!

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Det var väl inte så konstigt att du hittade på något att göra. Och det var ju inte så farligt heller. Lite papper gör ju ingen förnär. Jag tar sönder pappersrullar och paket varje dag som jag får öppna för att jag tycker det är kul. Kanske något för dig?

Postat av: Wallander

Nej, farligt var det inte, men jag har ju inte hittat på speciellt mycket sådant tidigare, inte ens när jag var en liten skrutt så lite förvånansvärt var det nog.

2007-11-19 @ 23:37:01
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Elliot

Haha du e rolig du!Å nästan precis som jag dessutom =) Jag har oxå lite mani nu ett tag och hämtar allt:skor,stövlar,handdukar osv.som jag har liggande hos mej.
Men kommer du ihåg när vi var små då hade vi båda en period då vi alltid drog ner handduken från elementet? Vi håller kanske på att gå i barndom igen=D men jag är inte riktigt säker på att matte skulle uppskatta det lika mycket...

2007-11-20 @ 08:48:41
Postat av: Wallander

Vad skönt att jag inte är ensam. Berättade precis för MOR att du oxå håller på med lite knasigheter för tillfället, hon sa bara ja ja... undrar vad hon menade med det?

2007-11-20 @ 19:58:04
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback