wwåå...

... det ligger i marken... nånting e på gång....

MORS klocka ringde 07.00. FAR var redan uppe och hade dessutom redan gett sig iväg, utan att varken varit ute med mig eller gett mig mat, men som tur var så fixade MOR allt det där.

LILLMATTE kom oxå upp och strax därefter bar det iväg hemifrån och på väg ner till bilen berättade MOR att vi skulle iväg på ett nytt spårprov, denna gång uppe i Hörby.

Vädret var strålande, en oerhört fin höstdagsmorgon. En morgon som var gjord som för att spåra, inte kunde väl något gå snett idag inte?!
Nä, det gjorde det inte heller gällande spårningen, jag tog FULL POTT! Detta var min andra 1:a så det börjar kanske närma sig. 

Terrängen var lite annorlunda att spåra i idag, ganska sumpigt här och var och ibland fick jag vänta lite på MOR när hon fastnat i sumpen.

När selet var av och kopplet på och klöven var loss så var det dags att stolt bära klöven tillbaks till bilarna. Men riktigt så lätt gick det inte. När vi skulle över bäcken så låg det taggtråd på marken och stor aktsamhet inleddes. MOR gich över först, LILLMATTE släppte loss mig så att jag lugnt och sansat kunde ta mig över. Jag blev sååååå glad när jag fick vara lös & ledig och dessutom ha klöven i min ägo, så jag bestämde mig för att inte komma tillbaka överhuvudtaget när någon ropade/lockade på mig. MOR blev mer & mer irriterad men jag struntade i det ett tag oxå. Men när MOR, LILLMATTE & domaren försvann in i skogen utan mig så blev jag allt lite skrajsen och tänkte att det var nog bäst att hänga på och då blev jag så klart infångad. Lite sur var MOR precis för stunden, men det gick över ganska så snabbt igen när man fortsatte prata om hur bra min spårning gått.

Tillbaka till bilen och så var det slut på det roliga för idag, eller?


Kommentarer
Postat av: Annika

WOW... Grattis Walle! Jag visste väl att du skulle klara det och full pott, dessutom! Kan tänka mig att din MOR är glad idag. Jag träffar inte henne idag, men jag hoppas hon berättar alla detaljer imorgon när jag är på jobb igen.

2007-11-05 @ 10:07:04
Postat av: Sudden och Östen

Grattis till andra ettan!!! Då har du nog den tredje inom räckhåll snart också...

Postat av: Lillmatte

du var jätte duktig din lilla valpis :)

2007-11-05 @ 21:03:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback