Datorer...

...  och installationer av olika slag kan verkligen vara skit ibland.

Har nästan precis kommit hem från ÄLDREMATTE, hon har problem att få igång Internet på sin nya dator. Internet måste hon bara ha, inte för att kommentera mina inlägg (för det gör hon väldigt sällan), men för annat kuligt & nödvändigt.

ÄLDREMATTES gamla ex-pojkvän var snäll och kom och fixade lite annat som strulade lite och sedan satte MOR sig i telefonkö till Tele2 (minst 35 minuter i mobil, det blir dyrt för ÄLDREMATTE det). När hon väl kom fram så svarade dom att informationen som vi behöver finns på deras hemsida och den kommer man inte åt när man inte kan få tillgång till Internet, informationen finns ej heller med på Installations CD:n, smart leverantör va? Jag är ganska säker på att dom får ett samtal från MOR imorgon och får höra ett par väl valda ord även om det kanske är löst imorgon, för med lite telefonsupport hjälp så borde det vara löst, men test kunde ej göras för att  Tele2 hade lite åtkomstproblem ikväll.

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Fy vad kassa tycker både jag och matte. Sånt där kan man enligt matte bli tokig på. Borde inte få finnas så dåliga företag tycker jag. Hur ska man kunna fixa om man inte kommer åt information för att man inte har fixat. Ujujuj...

2007-11-01 @ 00:28:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback