Fint kvällsbesök...

... av Lakrits & Marie, vilken trevlig överraskning, tänk att dom körde in till Malmö bara för att ge mig en "spårkorv"!

När dom ändå var här så passade vi på att gå en lång kvällsrunda tillsammans. Vi uppförde oss väldigt väl, stannade upp lite emellanåt och pussades (vilket måste vara tillåtet) men för övrigt så traskade vi bara på.

Ni får gärna komma in till oss fler gånger... det var himlans trevligt initiativ!

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Det var bara jag som drog iväg lite ibland. Du var ju hur cool som helst. Jag är vimsig i stan säger matte, det finns så mycket nytt att lukta på där och så många ljud.

2007-10-23 @ 10:45:48
Postat av: Sara, Östen och Sudden

Grattis Walle!!! Det var snabbt fixat! Hoppas du njuter av korven och att din matte gett dig massor av gott som belöning! Och grattis Helene, vilken duktig förare du är!

Postat av: Enzo

Grattis Walle!!! Jättekul att du fått en 1:a. Ja, inte för att jag tvivlade så klart........! Vilka duktiga syskon jag har.
Jag har varit sjuk en sväng igen (det har jag inte berättat väl?). Matte har fått lova veterinären att hålla mig i örat så jag inte överanstränger mig efter infektionen men det är lättare sagt än gjort för matte.
När matte försäker träna närsök med mig för att jag inte ska anstränga mig för mycket så passar jag på att ta några helvarv i omgivningarna. Matte är inte glad då vill jag lova... Men det var kul att springa :-).

2007-10-23 @ 18:20:33
Postat av: Wallander

Lakrits, glöm inte att jag är en van stadshund. Men jag tyckte du skötte dig utmärkt trots din ovana.

2007-10-23 @ 21:35:36
Postat av: Wallander

SÖS, man tackar för grattiset.
MORS belöningspussar räckte mer än väl, men så klart tackade jag inte nej till korven heller.

MOR, duktig förare, hon gjorde väl inget mer än hängde på? Jag gjorde ju grovjobbet...

2007-10-23 @ 21:48:00
Postat av: Wallander

Enzo, har du varit dålig igen, det hade jag verkligen ingen aning om. Vet man varför du har varit dålig? Hur länge måste du följa veterinärsrestriktioner? Jag hoppas att du snart blir bra igen. Försök att ta det lilla lugna för att oxå hålla din matte lugn, det är aldrig bra att stressa upp sina 2-beningar i onödan.

Kul att springa, ja jag håller fullständigt med dig, det måste helt enkelt ligga i släkten. Elliot och jag tog oss en rejäl runda tillsammans i helgen (oxå utan tillåtelse).

2007-10-23 @ 22:00:06
Postat av: Enzo

Nej Walle, man vet inte riktigt varför jag får feber och blir jättehängig. Men den där veterinären pratade om vita blodkroppar som inte stämde. Matte har smygpratat med husse om att jag ska ta nya prover för att se att jag verkligen är frisk. Men det kan de väl se bara genom att titta på mig?? Jag ska bara ta det liiiiite lugnt nu så jag får snart ge järnet igen, hoppas jag...

Du har rätt Walle, 2-beningar mår inte bra av att bli stressade. Hur kan de säga att jag är sjuk igen när det är över ett år sedan förra gången? Hur ofta är inte 2-beningarna sjuka utan att det ska tas en massa prov?

2007-10-23 @ 22:27:44
Postat av: Wallander

2-beningarna menar ju bara väl och vi borde vara tacksamma över att dom bryr sig så mycket om oss, men ibland tror jag dom bryr sig lite för mycket... men samtidigt förstår jag varför, VI ÄR JU DET BÄSTASTE DOM HAR.

2007-10-23 @ 23:20:17
Postat av: Elliot

Min käre bror Enzo!Man kan inte vara nog försiktig..Du måste lova att vara rädd om dej...äh i varje fall lite...för brorsor kan man inte ha för många vet du.

2007-10-25 @ 11:01:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback