Händelserik...

... dag!

LILLMATTE kom hem ovanligt tidigt från skolan. Direkt började hon packa ihop lite saker åt mig, ja dessutom packade hon ner min kvällsmat. Jag var lite spänd på vad som skulle hända. Vi promenerade en bit och stod sedan och väntade på en buss som skulle ta oss till Lund & hem till den långe smale (Niklas).

Jag har inte varit hemma hos Niklas så väldigt många gånger tidigare så jag var lite orolig emellanåt. Men Niklas mamma försökte ta MORS-rollen och det funkade rätt så bra. När hon varit och handlat så hjälpte jag henne att packa upp och då kändes det lite som om jag var hemma.

När det var dags att bege oss hemåt så kom MOR och hämtade oss. När ytterdörren öppnades för mig så stod MOR där, snacka om att jag blev glader. Men det var något konstigt doft runt omkring henne, hon luktade hund, hunddoft som jag väl kände igen, men inte riktigt kunde placera. Var hade hon varit utan mig?

Jo, hon hade varit hemma hos mamma Jizza och Bell & Spot. Tydligen så skulle nattkulls 2-beningarna få lära sig lite apporterings vett & etikett. Det är faktiskt väldigt viktigt att de vet hur hur de skall lära oss 4-beningar att apportera på rätt sätt och den bästa att lära ut detta är såklart Margareta. Det skall bli intressant att se på lördagens apporteringsträning om något gått in i MORS lilla hjärna.

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Jag tyckte också det var lite märkligt först att matte åkte iväg på "träning" utan mig men precis som du skriver är det ju bra att de får lite instruktioner om hur de bäst beter sig för att underlätta för oss.

2007-10-18 @ 00:19:01
Postat av: Elliot

Snacka om dofter alltså!!!Jag snusade på mattes kläder så jag nästan fick kramp i näsan=D
En annan sak som var lite förbryllande var att när matte kom hem så gick vi ut direkt....å ....plötsligt kom en bil körande...å..å...jag fick en jättebekant doft i näsan....LAKRITS!!!Men hur i hela friden gick detta till...grrr fick veta av matte att det var Lakrits matte som kom körande på väg hem.

Jag försökte lägga på ett kol för att hinna ifatt men det var som förgjort för matte höll emot i andra ändan.Förargligt tycker jag för jag ville ju träffa allra bästaste bustjejen.

Inte ofta man får som man vill nuförtiden=(

2007-10-18 @ 12:59:03
Postat av: Lakrits

Jag var inte med i bilen så det var mest matte du hade träffat i så fall. Lite nesligt alltihopa tycker jag.

2007-10-18 @ 22:58:33
Postat av: Wallander

Vi kan verkligen snappa upp både saker på nära & långt håll och dessutom genom plåt, det säger verkligen en hel del om våra spårnosar.

Få som man vill, nä det verkar inte gälla för tonåringar...

2007-10-19 @ 21:09:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback