Idag har jag...

... varit ute och prövat mina vingar, jag har gått mitt första "riktiga" viltspårsprov.

Men tyvärr bar inte mina vingar mig helt, det blev ingen 1:a, men ej heller någon 0:a. Jag "spårade ut" ut för mycket på 1:a sträckan och då blir det inte riktigt så bra som det borde.

Det var inte riktigt meningen att jag skulle bli anmäld till detta prov, men när MOR skule anmäla mig till ett rörligt viltspårsprov som skall gå av stapeln på måndag så såg hon att man kunde anmäla sig till detta ordinarie prov och att man kunde komma med om det fanns platser över för icke Bassethundar, vilket det gjorde. Vi pratade om det här hemma och bestämde att jag skulle ta chansen men den tog jag inte riktigt... men jag är inte killen som ger upp så lätt (värre är det nog med MOR är jag rädd för).


Kommentarer
Postat av: Lakrits

Nänä...inte ge upp. Vi ska spåra ihop och ha kul framöver. Inte ta så allvarligt på det hela, varken MOR eller du tycker jag och matte. Vi gör alla våra missar, både fyr och tvåbeningar och det är inget att gräma sig över även om det är lätt att man gör det ändå. Men ni får slicka såren ett tag så tar vi spår när vi är tillbaka från Stockholm. Matte och jag ska reka olika ställen som vi kan lägga på för att få variation.

2007-10-20 @ 23:36:58
Postat av: Wallander

Ibland kan det vara lättare sagt än gjort, men skam den som ger sig. Jag hörde att MOR pratade med MORFAR igår och bestämde att vi skall promenera dit under dagen idag och hämta nya klövar vilket bådar gott. Hörde att dom oxå pratade om skinn till våra dummiesar, vilket han skulle kolla upp, men han trodde inte det heller skulle vara några problem. Men MOR får nog allt forska lite under tiden i om/hur skinnet skall rengöras/torkas mm innan vi kan använda det.

2007-10-21 @ 08:17:54
Postat av: Elliot

Det kommer att gå jättebra för dej oxå Walle!Det är jag alldeles säker på.Du vet hur det är:Shit happens ibland.Vi håller alla tassar o tummar för dej på måndag.GO FOR IT!!!
kramizar från Elliot(som inte är så bra på något,ännu)

2007-10-21 @ 14:04:49
Postat av: Wallander

Elliot, du är visst bra, tänk t ex på när vi apporterade förra gången då du sökte & fann den sista dummien som varken Jizza, Bell eller Spot fann och tänk på hur det gick för dig när vi lydnadstävlingstränade och vem har klarat sig bäst i utställningsringen, jo du Elliot, så du kan visst!

2007-10-21 @ 15:43:24
Postat av: Elliot

Även en blind höna.....osv.
Utställning gälls inte tyvärr inte heller den där låtsaslydnadstävlingen för tyvärr stämmer inte sifforna vi fick riktig överens med verkligheten .....men det var snällt sagt i varje fall=)
ska tänka på er imorgon...

2007-10-21 @ 20:56:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback