Ja där...

... satt den, den 1:a ettan alltså!

MOR kom hem tidigare än vanligt, ryggsäcken packades och jag fattade att något var på "G" igen. Vi for iväg till Järavallen för att jag denna gång skulle pröva mig på att gå ett rörligt viltspårsprov.

Idag spårade jag med nosen där den skulle vara, dvs i spåret. Jag var lite snabbare än vanligt i starten, men ganska snart var jag inne i min normala lunk igen och fortsatte att spåra, ja nästan som på räls.

Det kändes betydligt mycket roligare idag när jag stod där stolt som bara en Flatte kan vid spårslutet med klöven i munnen och bara väntade på att  MOR skulle komma fram och pussa på mig och bekräfta att jag varit en duktig kille.

Kommentarer
Postat av: Guinness

Härligt, kompis!
Vad bra att du tyckte att det var roligt idag. Nu väntar jag på nummer 2.

2007-10-23 @ 00:13:36
Postat av: Elliot

Jag säjer det igen:GRATTIS!!!!!

2007-10-23 @ 10:02:51
Postat av: Lakrits

Ja, jag vill också gratta igen. Det var trevligt igår, vi tyckte att du fick ha lite besök och komma ut på en extra runda när du hade varit så duktig.

2007-10-23 @ 10:44:43
Postat av: Zappy

Grattis! Vad duktiga ni är! Jag är stolt över att känna så många duktiga flattar. Är det träning imorgon vill matte meddela att vi inte kan komma då hon måste åka till sina sjuka släktingar på sjukhuset i Halmstad imorgon igen. Det verkar som förgjort för oss när det gäller apporteringsträning. Hoppas att det ska bli av någon gång.
Puss från syster Zappy och grattiskram till er båda från matte.

2007-10-23 @ 17:04:38
Postat av: Wallander

Tack för alla GRATTISAR!

Guinness, du om någon vet väl hur kul det är när man lyckas...

Elliot, man kan inte få för mycket beröm...

Lakrits, besöket, spårkorven och inte minst pussarna, vilken belöning...

Zappy, klart det blir apporteringsträning för er oxå, men ibland kommer det annat viktigt emellan. Imorgon blir det lite lydnadsträningen, men först efter lite 2-beningsstädning på klubben (där måste nämligen vara lite fint inför söndagens tävling)

2007-10-23 @ 21:33:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback