Söndagar ...

... kan vara förbaskat tråkiga.

Sov faktiskt lite längre än vad jag brukar göra. Måste erkänna att det var riktigt skönt att få sova ut och att slippa väckas utav någons väckarklocksalarm.

MOR och jag gav oss ut direkt, men möttes av ett väldans blåsande vilket gjorde att vi tog en kortare runda än vanligt, ingen av oss ville vara ute någon längre stund.

Men toppen var det när frukosten serverades mig, jag fick nämligen mera mat än vad jag brukar få. MOR frågade Margareta igår om hon tyckte att jag var smal, svaret hennes var att jag var lite tunner och kunde gott lägga på mig 1/2 kg i alla fall. Så istället för 4 fick jag nu 5 dl.

Jag slöade lite medans MOR tog tag hand om disken från gårdagen. FAR åkte iväg på handboll med sina tjejer. LILLMATTE tog ut mig på en runda i samma himlans blåsväder.

På eftermiddagen åkte MOR och LILLMATTE iväg och kom hem med en massa kartonger. När jag fått min rastningsrunda så började LILLMATTE städa sitt rum och sedan började det byggas möbler. Ett datorbord sattes ihop, likaså en stol och sedan kom en ny datorskärm på plats. Det kändes som att komma in i ett helt nytt rum när allt var klart, så himla mysigt blev det när hon tände lite ljus oxå.

MOR var iväg på ännu en tur, en ny dator skulle avhämtas åt ÄLDREMATTE (hennes gamla bärbara hade lämnat in lagom tills hon flyttade och nu hade saknaden blivit alldeles för stor).

Efter kvällsmaten, fick jag följa med hem till ÄLDREMATTE en stund. Medans MOR fixade lite med datorn så fick jag kommma ut och se mig lite mer omkring i ÄLDREMATTES nya kvarter. Jag har inte heller riktigt vant mig vid alla nya ljud i hennes lägenhet, jag ligger hela tiden på helspänn, vaktar gör jag när det känns som om någon är på väg in hos henne och då måste jag varna.

Väl hemma igen, så blev det lite vila innan FAR tog ut mig på kvällsrundan.

Ingen träning, ingen spårning  = tråkig söndag! Jag trodde att MOR skulle se till att vi skulle träffa Guinness, men så blev det inte heller :-(

Men det finns några som har haft en betydligt roligare söndag: t ex IFK Göteborg som blivit Svenska mästare, nu är du väl glad Crilli?

Nu snarkar FAR för fullt i soffan, alltså är det hög tid att gå & lägga sig.


Kommentarer
Postat av: Lakrits

Nä det är klart, det hände ju inte så mycket som var fyrbeningsvänligt igår för din del. Jag tycker ju det var tur att ni inte hade träning igår också för då hade jag ju missat jättemycket.

Spåra vill jag göra, det känns som länge sedan nu.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback