Att det skall...

... vara så himla svårt att tycka att MOR är det intressantaste som finns.

Ikväll var vi ute i Pilstorpsparken för att träna. MOR försöker verkligen men jag är näst intill helt ointresserad, hon lockar mig med både det ena och det andra men det hjälper inte, jag tycker inte att det är kul att träna lydnad. MOR påpekade att vi måste göra våra läxor, jag ifrågasatte detta naturligtvis, jag frågade vad som hände om vi inte fixade dom. Svaret blev: Ja, då blir vi väl underkända och får göra ett nytt kursförsök någon annan gång.

Inkallning brukar jag vara ganska pigg på, men inte ens det var lockande idag. Visst jag kom men det tog längre tid än det brukar.

När MOR var och handlade Struts idag, så fick hon ett smakprov på något godis som lär vara oemotståndligt, tyvärr hade hon glömt kvar detta på jobb. Får väl se imorgon om det går bättre att träna... med det där som lockbete, jag tvivlar, men man skall aldrig säga aldrig.

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Men Walle, det är ju kul med träning. Om man får godis alltså. Och om man inte tränar för ofta för då tröttnar man. Men det är lättare att koncentrera sig på matte hemma än i Lomma tycker jag. Där finns så mycket roligt att kolla in, hemma är det inte samma störningsmoment. Kanske din MOR får ta med någon leksak som du gillar när hon tränar och vifta lite med den. Vad tror du om det? Finns det inget som kan få fart på dig när det gäller träningen?

Postat av: Wallander

Nix, bara du lakrits... vill du vara min lilla leksak?

2007-09-10 @ 23:37:52
Postat av: Lakrits

Nja....vet inte om tvåbeningarna går med på detta. Och så vill jag inte vara någon sak...jag är jag...

2007-09-11 @ 00:09:09
URL: http://vildhunden.blogg.se
Postat av: Guinness

Jag förstår att du inte var intresserad av träning i Pilstorpsparken. Det luktar väldigt gott där just nu. LÖPTIKSVARNING!!!!!!!

2007-09-11 @ 11:58:57
Postat av: Wallander

Lakrits, jag menade inte leksak så... alltså. Förlåt om jag uttryckte mig klumpigt.

2007-09-11 @ 22:57:24
Postat av: Wallander

Ja ha, nu fick MOR reda på det oxå, dvs att där luktar förbaskat gott även där. Då blir det inte mer träning i den parken heller på ett tag. Nu måste jag spåra upp ett nytt ställe att först uppföra mig på för att sedan få komma tillbaka dit och träna lite (men mest snusa).

2007-09-11 @ 23:04:46
Postat av: Guinness

Det var inte meningen att skvallra. Matte släpar iväg mig till en parkeringsplats när vi ska öva inkallning. Jag har aldrig sett någon annan hund där. Inget gräs, bara asfalt, relativt luktfritt. Jag kan visa dig när vi ses nästa gång.
Om du undrar varför jag sitter vid datorn vid den här tiden så är det för att jag har fått öroninflammation igen. Mitt vänsteröra (igen)är helt geggigt och sårigt. När jag inte kan sova så kan matte inte heller sova. Delat elände är hälften elände eller vad det heter.
På agilityn idag fick jag springa några banor med instruktören. Matte hade ingen ork. (De andra hundarnas mattar/husse är mycket yngre än min matte.)

2007-09-12 @ 02:01:02
Postat av: Lakrits

Tråkigt att du inte mår bra i örat Guinness. Dina öron är inget kul alls. Synd man inte kan byta ut dem.
Walle...ingen fara med klumpigheten. Kanske jag som var känslig så här i löptider. Fast jag är ungefär som vanligt säger matte. Vissa tjejer blir väldigt sura men inte jag. Nä, jag vill gärna leka men vi får vänta tills vi är tillbaka från storstan. Då har jag lektillstånd igen. Jag sprang lite på fältet idag utanför tomten. Tänkte på hur kul det vore att springa där med mina kompisar. Det kan vi väl göra någon gång.

2007-09-12 @ 15:59:27
URL: http://vildhunden.blogg.se
Postat av: Wallander

Guinness, jag håller med Lakrits, man hade hoppats att man kunde byta ut dina öron, till några som var "öroninflammationsfria".
Vad snällt att din instruktör tog dig på ett par agilityrundor när orken hos din matte tröt. Jag tror nog att din matte normalt sett orkar, men inte just igår.
Du vi kanske kan öva inkallning tillsammans någon dag, vad tror du om det?

2007-09-12 @ 23:38:20
Postat av: Wallander

Lakrits, det måste bli stor kontrast för dig att komma upp till STOR-STHLM från lilla lant-idyllen. Men säkert väldigt nyttigt... Klart att vi måste leka snart, men MOR säger att vi måste vara "dödsäkra" på att du inte löper längre.

2007-09-12 @ 23:43:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback