Förberedande kurs...

 ... för tävlingslydnad.

Så heter kursen som startar imorgon och som jag & MOR skall deltaga i. När jag läser "kursbeskrivningen" på klubbens hemsida så undrar jag om jag & framförallt MOR kommer att vara på rätt plats. 


I denna kurs börjar tävlingslydnaden ta form. Denna kurs ställer höga krav på dig MOR. Du måste ha klart för dig att det räcker inte med att träna på kurstid utan nu krävs även träning mellan kurstillfällena. Är du osäker om just Du "platsar" i denna kurs, prata med din instruktör Du hade på föregående kurs, så kan han/hon ge Dig råd.

MOR jag förmodar att du pratat med Lotta & Co, annars hade du väl inte anmält oss, eller? Du måste förstå att det här är viktigt för mig, dvs att du platsar! Om jag platsar eller ej, verkar inte vara det viktigaste.


Kommentarer
Postat av: MOR

Wallse, jag har inte pratat med Lotta & Co. Vi får ta chansen att det kommer att funka för oss tillsammans, om inte så får vi väl hoppa av...

2007-09-04 @ 22:55:38
Postat av: Lakrits

Om vi inte smiter är vi ju duktiga. Alltså...vi kan momenten men kommer ur spår ibland. Så ser jag på det i all fall.
Jag börjar förresten bli riktigt skaplig på att hålla fast saker (som matte vill att jag ska hålla). Alltid något.

Postat av: Zappy

Jag tänkte precis som du, Walle! Platsar verkligen matte på den kursen? Vi fyrbeningar fixar det säkert, i alla fall på vår sätt. Men det kanske inte duger? Vi får ju låta dem göra ett försök ialla fall. Sedan tror jag ju absolut att din MOR har mycket bättre förutsättningar till att klara av kursen än min matte. Man måste ju chansa ibland här i livet! Ses i kväll!

2007-09-05 @ 08:33:36
Postat av: Vira

Min matte känner sig också lite osäker på hur vi ska klara kursen. Motivationen kanske inte är lika stor som när det gäller jaktträningen men vi får väl försöka göra vårt bästa. Det ska i alla fall bli kul att träffas på onsdagskvällarna!

2007-09-05 @ 09:32:57
Postat av: Östen

Ja du Walle, det där med lydnadskurser är minsann inte så enkelt! Jo, för oss är det ju, det är ju bara att se dom i ögonen så får vi en massa godis, men för mattarna våra kan det vara desto klurigare. Tajming, har jag hört att dom måste ha, vilket innebär att dom måste kunna göra (minst) två saker på en gång! Det ska tydligen vara svårt för tvåbeningar. Själv har jag inga problem alls med det, för jag låter var sak ha sin tid och krånglar sällan till livet med att göra flera saker samtidigt.

2007-09-05 @ 11:29:41
URL: http://pojkarnavov.webblogg.se
Postat av: Wallander

Lakrits, vad bra att du börjar fixa det där oxå med att hålla kvar saker. För mig går det så där... fast bättre än tidigare.

2007-09-05 @ 23:24:35
Postat av: Wallander

Nä du Zappy, jag tror inte att min MOR har bättre förutsättningar än din matte, varför skulle hon ha det? Chansa här i livet, ja det är det jag tror att "dom" gör denna gång... men man skall aldrig ge upp hoppet har jag hört någonstans.

2007-09-05 @ 23:28:41
Postat av: Wallander

Vira, vad skönt att höra att det inte bara är min MOR som känner sig osäker. Men det hjälper säkert inte att nämna för henne, för MOR är MOR och hon är rädd för att göra bort sig.
Jag håller med om att det skall bli jätte roligt att träffas igen varje vecka.

2007-09-05 @ 23:30:05
Postat av: Wallander

Tjabba Östen! Det är något som inte stämmer i det du säger... vår kursledare sa idag att det inte får förekomma en massa godis längre. Är man på vår nivå så måste vi kunna utföra saker utan att hela tiden bli belönade. Tror du på det? Jag är tveksam faktiskt. Två saker borde min MOR klara av även i detta syfte, men man vet aldrig, detta verkar att vara annorlunda för henne, i alla fall vad hon anser själv.
Måste tillägga att du verkar vara en klipsk kille du!

2007-09-05 @ 23:31:58
Postat av: Östen

Äh, såna där dumma tränare ska du inte lyssna på!! Klart att vi måste ha godis, varför skulle vi annars göra en massa krusiduller för våra mattar? Själv kan jag göra nästan vad som helst för en liten eukanubabit - t.ex. nicka, gå slalom baklänges, gå i spansk skritt och "pipa" matte i magen. Men tror du jag hade gjort nåt alls av det utan belöning? Nähä, sällan!

2007-09-05 @ 23:57:20
URL: http://pojkarnavov.webblogg.se
Postat av: Wallander

Oj vilka trix du kan Östen. Om jag får träffa dig någongång så hoppas jag att du vill visa mig några av dom i alla fall. Nicka skulle jag vilja kunna, för då tror jag att min FAR skulle bli skitstolt över mig. Jag är jätte impad över Guinness jämfota hopp t ex.

2007-09-06 @ 00:37:14
Postat av: Guinness

Det är klart att ni platsar, både du och din MOR. Fast jag håller med Östen att godis är viktigt i inlärnings-/lydnadssammanhang. Vad gör man inte för köttbullar? Fast hoppa jämfota gör jag utan någon som helst belöning. Allt för att roa min omgivning. (Det är bara matte som inte fullt ut uppskattar dessa hopp.)

2007-09-06 @ 19:09:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback