Höstrusk...

... varför kommer det redan, vi är ju bara i början på september månad (kanske vädret oxå bara har en liten "down period").

Imorse/förmiddags var det jättefint väder, förutom att det blåste väldigt mycket, detta förändrades succesivt under eftermiddagen för att under kvällen bli regnigt och mörkt ganska tidigt.

Naturligtvis öste det ner när jag & FAR skulle ta kvällsrundan, så denna runda blev inte så långvarig, ingen av oss var speciellt roade över att vara utomhus.

När det är sådant här väder tycker jag det är rätt trist, men idag har jag ändå haft ganska kuligt, mina nya leksaker har roat mig rejält (och de är faktiskt fortfarande hela).

Men det bästa av allt, jag fick äntligen smaka ett av de nyinköpta grisöronen. Jag fick kämpa rätt länge innan det var färdigtuggat, vilket var helt OK. Så fort det blev varmt där jag legat så tog jag örat och förflyttade mig till en svalare plats för att fortsätta tugga.


Kommentarer
Postat av: Lakrits

Matte har lagat en av mina nya leksaker (bollen) så nu är den fit for fight igen. Den andra är hel än så länge.
Jag ville inte gå ut och kissa när matte släppte ut mig. Ställde mig på altanen sedan gick jag in igen. Det kändes inte lockande att gå ut i regnet och mörkret.

Postat av: Guinness

När jag äter märgben släpar jag också runt på det i hela huset. Alla mattor intas en liten stund. Har du fått nya leksaker? Hela leksaker? Då är det bäst att jag håller mig borta från ditt hus annars lär det ju gå med dem som med den där mjukisankan. Jag kan inte hjälpa det!!

2007-09-03 @ 08:40:31
Postat av: Wallander

Lakrits, förstår dig mer än väl, hos dig måste det dessutom vara ännu mörkare. Ni har väl inga gatubelysningar där i skogen, eller?

2007-09-03 @ 23:59:54
Postat av: Wallander

Japp GBM, jag har fått två nya fina, skitroliga leksaker. Jag är lite rädd om dom så kanske jag gömmer undan dom om du kommer. Hoppas inte att du tar illa upp?

2007-09-04 @ 00:02:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback