Imorgon...

... skall min brorsa Elliot & min "tjej" på utomhus-utställning.

Deras mattar ger dom flera chanser, men se det gör inte MOR min :-(

Hon har gett upp hoppet om mig som "snygging". Men det ligger kanske någon poäng i det, har man fått höra flera gånger att jag har oädelt huvud, för lösa tassar och att jag är alldeles för lugn så kanske det är lika bra att hålla sig ifrån utställningsringarna.

Men jag vet med all säkerhet att jag duger i alla fall och att jag är den finaste, sötaste, snyggaste & snällaste killen för många, inte bara inom min familj.

Så klart håller jag tassarna för er imorgon, Elliot & Lakrits. Ni kan väl höra av er och berätta när allt är klart.

Kommentarer
Postat av: Elliot

Hej på Er!
Matte har skickat mail till din mor och berättat om vad där stod på kritiken.Den var jättefin men för övrigt så var konkurrensen för stor för att jag skulle bli placerad denna gång.Det såg vi med en gång faktiskt.
Dessutom så ville jag inte alls vifta på svansen inne i ringen o då ser man ju ganska sur o trist ut.
Men vad f-n de e bara å på de igen... någon gång ska jag väl få det där Hp:et.

2007-09-08 @ 14:47:44
Postat av: Wallander

Den fina kritiken tycker jag att alla mina bloggvänner skall få ta del av. För eftersom att du är min bror så borde jag fått ungefär detsamma om jag blivit utställd, eller kanske inte...
"Trevlig hanhund.
Mycket bra huvud. Härligt uttryck, välplacerade öron. Bra hals och överlinje. Tillräckliga vinklar fram och bak. Bra benstomme och tassar. Rör sig med spänst och drive. En aning trång vid haserna och lite lös i armbågarna. Bra pälskvalité. Mycket bra framvisad"
Varför ville du inte vifta på svansen, tycker du inte det är kul att bli uppvisad?
Kör på, det där HP:et kanske är närmre än ni tror.

2007-09-08 @ 17:22:26
Postat av: Enzo

Grattis Elliot till dina fina kritik! Jag säger som Walle, eftersom du är min bror så måste det ju gälla mig också.... Eller kanske inte, nej... Fast jag är världens sötaste säger husse som blir sur på matte när hon säger att jag inte har ett vackert huvud och för lite päls. Såg en bild på vår pappa och man kan ju se vem man fått vissa drag från...
Matte tycker att din matte också var jätteduktig eftersom hon också fick fina lovord i kritiken. För hon hade väl inte lånat ut dig till någon annan???

2007-09-08 @ 19:42:40
Postat av: Elliot

Nä du icke!!!!Mej lånar man inte ut så där i brådrasket....man är ju en mycket värdefull ägodel.

2007-09-08 @ 20:19:58
Postat av: Lakrits

Vet inte om jag ens vill kalla mig ägodel. Jag är en del av matte och matte är en del av mig. Det är bara när jag gör korkade saker som hon separerar oss och säger att hon inte har med mina dumheter att göra. Men det är fel, för det har hon.

Postat av: Lillmatte

Walls du passar precis som du är och då är världens vackraste hund på min kamera :D

2007-09-09 @ 12:38:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback