Jag vill, ...

... jag vill, spåra imorgon.

Guinness, jag har använt min braiga övertalningsförmåga på MOR sedan vi kom hem från er ikväll. Hon har sagt JA till att jag får spåra imorgon, hoppas nu bara att din matte inte ångrar sig (fast det är litta tidigt för hennes del). Om du ber din matte ringa min matte 8.00 så hinner min MOR koka kaffe (till din matte) samt springa ner och köpa bullar. Dock hinner hon inte baka någon sockerkaka, hoppas inte du blir alldeles besviken Sara.

Kommentarer
Postat av: MOR

Nu får du som du vill (igen)Wallse lille! Visa mig nu idag att du verkligen vill/kan använda det du skall, dvs din braiga nos. OK?

2007-09-09 @ 08:47:06
Postat av: Wallander

Ja ja, himla tjatande om detta!

2007-09-09 @ 08:48:34
Postat av: Östen

Hej Walle!
Kul att träffa dig idag i skogen! Din matte är inte lite tokig hon, du skulle sett vilket klurigt spår hon la till mig! Jag fick klättra och hoppa och tränga mig genom jättetäta snår, och när jag gick fel hade linan snott sig runt en sådär trettio träd på en gång... Men matte sa att jag var ganska duktig ändå, och hon har berättat att du var det också!

Postat av: Wallander

Östen, kul att träffa dig oxå. Kul att få se lite av alla dina trix, där ligger jag mer än i lä, jag ligger ljusår ifrån.
Du MOR har berättat för mig att det lilla du gick utan för spåret var inte som du gick fel, jag förstår att du försökte hitta den bästa vägen fram till spårslutet, att linan sedan råkade trassla in sig "lite" var väl inte ditt fel. Du var hur duktig som helst.

2007-09-09 @ 16:14:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback