Sockerkaka...

... Lenas goda sockerkaka.

Jasså du är en "hejare" på att baka sockerkaka (det har vi inte märkt något av), men det är det tydligen andra som fått göra! Tur att man får reda på lite saker & ting på andras bloggar.

Borde inte alla dina träningskompisar få ta del av denna?

Kommentarer
Postat av: Guinness

Det går nog inte att ta del av den kakan för den är redan uppäten. Denna kaka var min mattes kakbakspremiär!!! Jag satt och tittade på hela tiden när hon grejade i köket och undrade vad hon höll på med. Jag vet inte vad som flög i henne, kanske funderar hon på en ny karriär som kakbakerska. Efter denna konstiga torsdag har varken husse eller jag sett röken av några fler kakor men jag lovar dig, Walle, blir det några fler kakor i framtiden så är du den första som ska få smaka en bit.

2007-09-03 @ 08:36:32
Postat av: Sara

Hej!
Tack för inlägget på vår blogg! Jodå, ER har vi allt hört talas om! Genom Lena och Guinness förstås, men så vitt jag har förstått känner ni också Sigge, som är Östens "låtsastvilling" - de är i alla fall födda samma dag, samma år. Så mycket mer kanske de inte har gemensamt, men ändå. Kul att läsa om era öden och äventyr här!!! Och vad gäller sockerkakan, jo, den är nog alla träningskompisar förtjänta av att smaka på. En liten bit i alla fall...
Hälsningar från Sara, Östen och Sudden

Postat av: Elliot

Annars skulle man kanske kunna tänka sig att det bara var bra att Lena fick träna en gång först...alltså jag menar innan blir dax för vissa andra att smaka.
Det brukar ju heta att övning ger färdighet....vet e tusan om det stämmer alltid...för visst är det många saker man tränat väldigt många gånger på men inte sjutton blir det så mycket bättre....eller hur? =(

2007-09-03 @ 14:36:56
Postat av: Wallander

Menar du Guinness att din matte lyckades så bra på sitt allra första försök. Hon e duktig din matte, det måste jag medge!

2007-09-04 @ 00:05:37
Postat av: Wallander

SÖS, glömde förresten att säga igår att vilket gulligt namn ni har på er blogg.
Sigge, ja så klart känner jag honom oxå, vi bor ju nästan på samma gata i stan. Vad lustigt att Östen och han är födda på exakt samma dag/år.
Angående Lenas sockerkaksbak, så hoppas jag att hon börjar känna trycket av att röra ihop till ännu en. Vi andra som ännu inte fått smaka, väntar, väntar men inte hur länge som helst.

2007-09-04 @ 00:11:52
Postat av: Wallander

Övning ger färdighet... nja, jag vet inte heller om jag kan instämma i det riktigt. Men det gäller nog bara vissa utvalda, tror jag och jag är tydligen inte en av dom eller jo kanske lite eller mycket ibland eller...

2007-09-04 @ 00:15:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback