Badsäsongen...

... 2008 är inledd.

Efter att FAR intagit sin frukost imorse så begav vi oss till fältet. Jag var i stor sett ensam där och då passade jag på att ta årets riktiga PREMIÄRDOPP i Öresund.

Det ryktas att det kommer bli många bad framöver... men inte bad för att det är härligt utan för att jag skall lära mig hämta in dummiesar/fåglar även från vattnet. Det låter kul... det ser jag verkligen framemot. Men jag har inte förstått varför MOR flera gånger sedan i söndags pratat om att hon förmodligen behöver investera i ett par vadarbyxor. Är det är jag eller hon som skall vattenapportera?

Annars har dagen varit lugn & stillsam & träningsfri (förutom de där små vardagliga träningsmomenten som att gå fint, sitta vid övergångsställe innan övergång, hålla MORS handskar mm)

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Härligt med bad. Tänk så mycket vi ska plaska runt i vatten framöver. Men det är en smula kallt än att bada mycket. Jag är glad att "min" bäck har kommit igång så att jag kan plaska lite där i det grunda vattnet.

2008-04-09 @ 11:19:00
Postat av: Lakrits

Tänkte på en sak som är lite kul. Jag har också vardagliga träningsmoment men de är annorlunda mot dina. Inte jaga vilt i skogen trots att det springer smaskiga stekar framför nosen på mig (klart svårast), inte äta hästbajs, gå fint vid mattes sida (lös) när det kommer hästar och andra, vänta på henne när hon kommer på efterkälken, stå stilla medan jag blir torkad (lerigt i skogen).

2008-04-09 @ 12:37:09
Postat av: Shiva & Vittra

Badar du inte året om??!?! Det gör vi...varje dag! Våran matte blir lite trött på det att alltid få hem blöta hundar efter skogspromenaderna....för att inte tala om hur bilen luktar *urk*

Postat av: Lakrits

Nä, inte när jag är själv åtminstone. Jag har så mycket vatten tillgängligt om dagarna att det inte är så lockande när det är kallt. Jag går i och dricker och badar frambenen lite men inte hela kroppen. Men på sommaren badar jag flera gånger om dagen. Förra sommaren klagade matte över att min päls blev alldeles torr på ryggen. Men om någon springer före och hoppar i plurret kan jag såklart göra det året runt!

2008-04-09 @ 22:02:15
Postat av: Carina

Det låter rätt bekvämt med hundar som inte måste bada jämt. Av alla de jag har haft har de badat dagligen året om fram tills de är i 8-9 års åldern. Då börjar deras stela ben bli lite mer nogräknade :-)

2008-04-09 @ 22:48:21
URL: http://shivaovittra.blogg.se
Postat av: Wallander

Jag har svårt att hålla mig ifrån vatten. Jag hörde MOR säga ordet NEJ ikväll, men jag låtsades inte höra just då och plumsade rakt ut i en av Lakrits dammar.

2008-04-10 @ 00:02:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback