Bättre & bättre...

... dag för dag, bättre & bättre dag för dag, jag min matte börjar gilla och står ej längre så stilla...

Ja så var det måndag kväll igen och vi har varit iväg och tränat. Framstegen börjar märkas och det börjar bli roligare & roligare. Idag fick jag lära mig att krypa och det var ett roligt moment som jag aldrig prövat på tidigare. Även sitt&ligg momenten var nytt och jag klarade det oxå ganska så hyfsat bra.

Men det roligaste idag var när jag hämtade en av träapporterna som låg borta vid MORS ryggsäck. Så här gick det till: MOR placerade sin ryggsäck en bit bort från själva träningsplanen, jag lade då oxå märke till att Sandys & Lakrits mattar placerade några träapporter där intill. När jag hade gjort ett storstilat hopp över hindret så blev MOR så glad att hon stirrade upp mig lite och på tillbakavägen till köhopparledet så kom jag att tänka på träapporterna och så jag drog iväg för att hämta en. Lakrits for efter mig i ett jehu, men jag tog bara apporten och sprang till MOR med den och Lakrits återsprang till sin matte så inget bus skedde (förutom att jag inte fått tilåtelse att hämta träapporten förstås).

Kommentarer
Postat av: Zico-Bus

Tjena Walle!
Jag kollade in lite när ni tränade igår. Det såg ut som om du och din matte hade jättekul ihop. Å så duktigt av dig att bara hämta apporten och inte busa med Lakrits. Att din matte inte skickat dej på apportering, tycker inte jag är så viktigt. Ibland måste man ta lite egna initiativ .. :D
Tassar&Kramar
Zico
PS. Förresten stryk "Kramar" :)
Zico

Postat av: Tessie

Vad duktig du har blivit Walle, visst är det roligare när våra Mattar är glada på oss, det tog mig ett bra tag att komma på det MEN jag glömmer det fortfarande ibland.

2008-04-15 @ 20:47:33
URL: http://tessietosingsdagbok.blogg.se
Postat av: Lakrits

Ja, det märktes att ni hade roligt igår. Jag blir så nyfiken när andra leker, vill liksom vara med också. Men jag hade trevligt med matte också.

Krypandet var kul. Fast lite svårt att inte "fuska" med rumpan upp.

2008-04-15 @ 22:37:27
Postat av: Wallander

Kul att det oxå börjar synas utåt att vi har det lite roligare ihop även på appellplan.

Du Zico, jag höll faktiskt lite koll på dig oxå där borta i hörnan. Förresten vilket liv i luckorna det blev när du & din matte gick förbi bilarna innan ni skulle börja träna.

2008-04-15 @ 23:00:33
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Wallander

Tessie, jag har nog så nätt börjat fatta nu att positivitet spelar stor roll här i livet.
GLAD MATTE = GLAD HUND = SANT

2008-04-15 @ 23:09:26
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Wallander

Lakrits, leka är tillåtet... men inte utan mattes inblandning... det måste vi nog försöka hålla i minnet.

2008-04-15 @ 23:18:58
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback