Det har hänt...

...  mycket i Magistratsparken idag.

Först vill jag berätta att det är lite synd om Kalle, dvs fyllehunden som lever i Magistratsparken, han fick idag åka iväg med ambulansen. Jag såg att han var vid medvetande, så han hade nog bara fått lite väl mycket innanför västen idag och är säkert uppe på bånen igen imorgon. Hoppas bara att hans cykel med hela hans bohag finns kvar då. Han har EN käraste ägodel en "käpp" en lång tjock pinne med en fjäder på toppen, det var det enda som han fick ta med sig i ambulansen.

Jag har fått leka med Grappa och Sigge kom och undersökte MORS fickor, han är en riktig godisletare.

På sista kvällsrundan spårade jag upp en hel kycklingbit som satt på ett spett, men inte fick jag behålla det inte, nej det tog MOR ifrån mig och stoppade direkt i en soptunna. MOR håller på att sammanställa en lista över en himlans massa bra belöningssätt, men tydligen finns det inte med att en självfunnen belöning skall få behållas, det borde det göra tycker jag.

Regnet vräker ner och har gjort så nästan oavbrutet sedan klockan 20 ikväll. Har det gjort detsamma i Södra Rörum så lär det bli tufft att spåra imorgon. Men imorgon är en annan dag...

Kommentarer
Postat av: Enzo

Hoppas ditt spårande gick bra idag Walle!

Själv har jag varit med matte på miljöträning inför nästa helgs hundaktivitet. Jag och matte gick tillsammans ner på sta´n och spanade in firandet av vårt elitserielag i hockey, Rögle :-)). Det var massvis med folk som ibland ropade och applåderade, orkester som spelade högt och annat konstigt. Men jag är en cool kille och brydde mig inte. Efteråt fick jag en skön promenad längs ån i solskenet. Snart ska vi ut och träna lite. En riktigt bra dag alltså.

2008-04-12 @ 14:39:21
Postat av: Lakrits

Trist att du inte fick behålla kyllingen som du hittade. Orättvist tycker jag ibland livet är.

Hoppas Kalle håller rätt på sin käpp. Pinnar och käppar är viktiga saker!

2008-04-12 @ 18:29:05
Postat av: Wallander

Jag förstår att du höll dig cool, det hade jag oxå kunnat göra... Rögle i Elitserien? Passa på att njut så länge det varar!

Hoppas din träning blev bra, mitt spårande kan du läsa om i ett annat inlägg.

Postat av: Wallander

Kyckling hade varit gått men får man inte så får man inte.

Jag ckeckade in Kalles sovplats ikväll och han var tillbaka med sin käpp.

2008-04-13 @ 00:39:42
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Enzo

Rögle! Rögle! Rögle! Måste ju hålla på dem för lill-mattes pojkvän spelar i deras J18-lag och han är en schysst kille som t ex kommer hit och går ut med mig på sina håltimmar. Det är ju så att Röglespelarna är killar med hjärta :-)) och i det här fallet har han mitt hjärta i alla fall (ja, och så lill-mattes så klart).

2008-04-13 @ 00:46:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback