G & G...

... har ikväll varit på besök med deras matte Lena.

Det var lite gnällande tidigt imorse över att det minsann inte hållits något kompiskalas här hemma på min födelsedag. Vi fick då genast ändra på detta, så i eftermiddags gjordes tårta till både 2 & 4-beningar.

Från första början när Guinness & Grappa anlände så brydde dom sig inte om mig så mycket, dom var mest intresserade av mina leksaker. Men efter ett tag så dög även jag. Jag tycker fortfarande att Guinness luktar lite skumt och jag förstår inte riktigt vad som skett med honom. Men förhoppningsvis så vänjer jag mig vid den nya Guinness om vi bara får lite mer tid tillsammans.

Grappa är en söt snäll tjej som växer så det knakar. Kissade inne gjorde hon inte endaste gång (duktig var hon oxå) och hon fann sig väl till rätta hos oss LINDEBLADARE på direkten. naturligtvis så kollade Grappa in mina matskålar:
image530
Först smörjde 2-beningarna kråset med lasagne, sedan fick jag & Guinness hundtårta &  2-beningarna dessutom sin vaniljvispdaimglasstårta.

Grappas stackarn fick bara en skål torrfoder... men hon verkade i och för sig ganska nöjd med det.
image529
Men ännu nöjdare var hon i MORS knä:
image531
Grappa gillar mig:
image532
och jag gillar Guinness:
image533

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Trevligt med kalas. Undrar bara varför inte Grappa fick tårta. Hon är söt tycker jag. Och det gäller att tidigt börja äta alla möjliga goda saker så vänjer sig magen och man kan äta vad som helst nästan hela livet. Fast inte för kryddat såklart. Thaimat undanber jag mig. Inte för mycket friterat heller, det tål vi fyrbeningar dåligt. Men det mesta annat tycker jag slinker ner hur bra som helst.

Postat av: Lena och Guinness & Grappa

Vi tackar för god mat och trevligt sällskap.
Mätta och belåtna gick vi till sängs och sov ända till halv åtta. Det verkar vara en bra strategi att gå på kalas med doggsen. Synd bara att man inte är välkommen överallt med sina fyrbenta vänner.

2008-04-28 @ 10:02:27
Postat av: Guinness

Vill skicka en hälsning till Elliot:
Tack för den fina bollen jag fick. Det blev en klar hit, jag hade med den i sängen första natten. Dessvärre biter jag sönder små bitar av den och så springer lillsyrran och äter upp dem. Typiskt tjejer!! Så nu får jag bara ha den när Grappa sover så att morsan hinner ta bort de små orange bitarna innan hon vaknar.

2008-04-28 @ 18:24:58
Postat av: Grappa

Va, fanns det tårta? Aldrig får man något gott. Trist att vara liten ibland, men morsan säger att vi måste vara rädda om min lilla mage och inte utsätta den för för stora påfrestningar. Jag får väl lite på henne. Suck!!!

2008-04-28 @ 18:28:10
Postat av: Wallander

Hos oss är alltid såväl 4-beningar som 2-beningar välkomna.

Du Grappa, det fanns faktiskt en lite mindre bit tårta till dig... men än så länge är det din matte som bestämmer över vad du får och inte får.

2008-04-28 @ 22:24:53
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback