MOR skall...

... vara himlans glad för att jag har en inbyggd väckarklocka för annars hade hon kommit försent till jobb idag!

Kommentarer
Postat av: Carina

Mitt enda tips om stoppsignal är att ALLTID göra det jättekul. Vittra får alltid en belöningsdummy kastad till sig när hon sätter sig (stannade i början) Men går bra med boll, godis, köttbulle...? Vad vet jag. Men det skall alltid vara skitkul! Förr blåste jag ner hunden vid fotgående när jag stannade, när jag sa sitt och i alla tråkiga situationer. Å du såg ju konsekvenserna av det i Arrie... :-( Men Vittra förknippar det bara med förväntan. Det är ingen lydnad än utan bara lek.

Postat av: Lakrits

Så snällt av dig Wallander att se till så att MOR kom iväg som hon skulle. Jag har ingen inbyggd väckarklocka, matte och jag skulle kunna snusa länge och väl om inte klockan hade ringt. Matte får baxa mig ur sängen på morgonen.

2008-04-10 @ 22:57:21
Postat av: Tessie

Vilken tur att din Mor har dig så dagen inte blev helt katastrof! Men sover du inte länge på helgerna? Jag älskar att ligga kvar i sängen och gosa med min matte helst ska jag ligga på henne så det blir riktigt gosigt.

2008-04-10 @ 22:59:02
URL: http://tessietosingsdagbok.blogg.se
Postat av: Wallander

Aha, det är där det faller Carina, MOR är inte speciellt rolig och har svårt för att hitta dom där roligheterna och se till så att dom kommer i rätt läge. Men men någongång skall jag väl hon oxå lära sig något.

2008-04-10 @ 23:07:55
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Wallander

Jag är inte bara snäll jag är ansvarsfull oxå. Sova på morgonen är jag inget bra på... men på helgen när vi inget skall hitta på tidigt då brukar jag vänta att väcka MOR till 7.30. Lakrits & Tessie jag tror att det kan ligga något i att ni får vara i er mattes säng och då är det så klart myspys och vem vill stiga upp då?

2008-04-10 @ 23:12:02
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback