Så har man...

... då också prövat på ett "Elit-viltspår" (dock ej riktigt med alla svårigheter).


Jag var lite extra sömnig när klockan ringde imorse. Av någon fånig anledning så har en timme försvunnit inatt bara så där huxflux. Men trots att jag var lite extra trött så har jag sovit som en prins inatt, jag har nämligen sovit inne hos LILLMATTE och i hennes säng.


Strax innan 9.30 så började det ske lite aktivitet i hallen och när stövlarna åkte fram så började jag ana att det var spårande på gång. Jag trodde faktiskt inte att det skulle bli något spårande denna helg så jag blev glatt överraskad. Jag skulle egentligen ha gått ett ordinarie prov idag men detta blev inställt pga att det inte var barmark i Hässleholmstrakterna vilket det måste vara, marken får alltså inte vara snötäckt. Men istället blev det så att jag fick gå ett rörligt prov. Lite stressigt blev det dock när MOR upptäckte att det inte fanns några kontanter i plånboken hennes. Så en tur om bankomaten var nödvändig och sedan också en tur om SHELL-macken i Gårdstånga för att få växlat en 5-hundring. Sedan körde vi inom och hämtade upp spårdomare Görel för vidare färd mot ett för mig nytt spårställe.

                                                    

När jag kom ur bilen så ville MOR att jag skulle lyfta på benet en gång så hon började gå med mig i vägrenen men jag hade inte tid, men MOR gav sig inte och tog mig över på andra sidan och där hittade jag en jordhög som jag tyckte var helt ok att göra en liten revirmarkering på. Tillbaks över vägen och jag fick samla ihop mig lite innan MOR var villig att sätta på mig sele & lina. Sedan bar det iväg och jag var jätte fokuserad, vissa svårigheter brydde jag mig inte om, på någon sträcka kryssade jag lite och någon liten ringning här och där blev det också. Men över det stora hela så spårade jag jättebra vilket också Görel berömde mig för. Hon berättade också att detta spår är klassat som ett Elitspår och det är ju inte fy skam att ha klarat av ett sådant också. Görel berättade också att på ett ställe där jag snabbt gick fram och spanade på en gran brukar vara det ställe där vildsvinet brukar stå och trycka. Vilken tur att varken jag eller framför allt inte MOR hade en aning om detta innan vi startade.


Otroligt nöjda var både jag & MOR när vi styrde kosan hemåt igen och väl hemma så knoppade jag in i flera timmar efter att ha sörplat i mig en stor skål vatten.


Kommentarer
Postat av: Sara, Östen och Sudden

Vad duktig du är Walle som fixade ett elitspår!!!! Är dom inte väldigt långa också? Tur att vildsvinen höll sig kvar i dungen, annars hade ni fått springa väldigt fort därifrån...

Postat av: Anonym

Vad duktig du är Walle! Grattis! Jag har oxå gått spår i Görels elit dunge och det var inte lätt det var ju sååååå mycket dofter att hålla reda på och jag vill helst kolla in allt.Jag stötte inte hellre på några grisar vilket var tur för de är lite läskiga tycker jag.......

2008-04-01 @ 10:54:41
Postat av: Lakrits

Vad duktigt av dig Walle. Fast jag saknade dig i lördags på spårningen. Men vi kanske ska åka tillsammans på lördag istället har jag hört.

2008-04-01 @ 22:20:45
Postat av: Wallander

SÖS, ärligt talat så tyckte jag inte det var så stor skillnad från de andra spår jag gått på andra platser, ja förutom alla dofter kanske, men längre tyckte jag nog inte spåret var.

Jag såg ett vildsvin på Tessies blogg idag och jag kan inte påstå att jag tittade speciellt länge på det, jag tycker dom är döläskiga.

2008-04-01 @ 23:59:44
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Wallander

Lakrits, jag ser fram emot lördagsspårningen och klart att vi skall åka tillsammans, det är alltid mycket trevligare att åka tillsammans. MOR hälsar att hon fixar lite fika till sig & din matte, sköter vi våra "kort" så kan det kanske vi kan få oss en liten smakbit oxå.

2008-04-02 @ 00:04:06
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback