Mormors...

... firande!

För ett tag sedan så fyllde MORMOR jämna år, men hon valde då att fly landet för att slippa ALL uppvaktning. Men hon borde ha lärt sig vid det här laget att man kan inte komma ifrån allt. När de kom hem ifrån Side så hade vi ställt blommor + en förstoring på mig & Tarzan på köksbordet.
Förstoringsbilden såg ut så här efter att vi fått lite redigeringshjälp av Östen & Suddens snälla matte Sara och den bilden blev hon jätteglad för:

Igår firande vi henne lite till genom att bjuda henne & Allan på grillkväll med diverse smarriga tillbehör som MOSTER med familj fixat. Vi började med en drink utomhus och till det massor av olika slags nötter, sedan fick vi flytta in för annars hade risken varit att både vi och maten flugit iväg med den starka vind som plötsligt tilltog. Sedan åt vi alldeles för mycket grillat, kladdekaka och godis men vi drack alldeles lagom som tur var.

Kommentarer
Postat av: Sara & Salsa

En sån fin bild... hade jag också blivit glad för att få. Söta gossar säger Salsa. Men henne får man hålla inne nu när hon löper!

Postat av: Lakrits

Vad trevligt med fest. Hoppas du också fick någon smakbit av någon läckerhet. Fin bild på dig och Tarzan!

2008-08-17 @ 23:20:42
URL: http://vildhunden.blogg.se/
Postat av: Carina

Jättesöt bild! Visst är det en härlig ras!

2008-08-17 @ 23:21:59
URL: http://shivaovittra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback