Den stora...

... frågan var: Skulle det bli någon lektion idag hos Fart & Fläkt idag?

Vädrets makter har inte helt varit med oss idag. Det började med blixt & dunder kl 06.40 imorse, fortsatte med regn som sedan övergick till hagel som senare övergick till snö och inte så lite för den delen heller.

Men inget besked kom om någon inställd lektion så vi begav oss av i god tid. Hämtade upp Guinness & Lena på vägen. Idag delade vi upp oss och körde en halvtimma var i ett sträck. Guinness fick börja och pga vädret så fick jag vänta i bilen. När det var min tur så var jag ganska laddad. Lisa var så klart lite nyfiken på hur träningen gått för oss i veckan och hon var ganska nöjd med resultatet "so far". Svansen var mer i rörelse precis som jag... men ännu är det lång väg att vandra. Farten finns i mig säger Lisa samtidigt som hon håller med om att det är förbaskat svårt att få knappen att förbli intryckt hos mig ett längre tag. Men Lisa är övertygad om att det skall gå att få mig att bibehålla farten lite längre. Vi litar på henne och tränar vidare tills pengarna är slut. FAR säger att jag är dyr i drift och jag kan inget annat än hålla med, men han skall få se... någondag ger det utdelning.

Ps. FAR om du behöver ett julklappstips åt mig & MOR så kan du ju alltid köpa några lektioner hos Lisa till oss.


Kommentarer
Postat av: Enzo

Jag vill här skicka massor med grattisvov till G som idag fyller XX år!! Matte säger att det är väldigt jämnt och bra och att G nu klart har vunnit ett set... G har tydligen smitit från jobbet för att fira och därför har matte inte kunnat gratta honom själv. Därför fick jag göra det här för jag har hört att G läser Wallanders blogg så ofta han kan :-)

2008-12-04 @ 21:19:29
Postat av: Lakrits

Jag hänger på med grattisvov!!!



Det verkar vara kulig träning hos Fart & Fläkt. Kan man bara komma dig om man behöver mer fart. Matte säger att jag inte behöver det. Hon säger att farten inte är mitt problem utan fokuset. Hmpf. Bara för att jag kan framstå som lite virrig ibland. Men jag har full koll!

Postat av: Russin

Hej på dej Wallander!

Vet du vad? Min matte hon har faktiskt ofta frågat mej om det verkligen är en flatte hon har fått tag på. Som om hon inte ser det när hon tittar på mej! Hon tycker oxå att jag för det mesta är väldigt långsam och hon har faktiskt sagt till mej att jag är direkt tråkig ibland, men när hon sa det då skämdes jag lite och har faktisk skärpt till mej. På ett lydnadsprov i söndags så fick vi också avdrag på att apporteringen gick lite väl långsamt på vägen tillbaka, men att själva utförandet av apporteringen förövrigt var jättefint. Jag tror att min matte tycker att det är skönt att höra att det finns andra flattar som är lite som jag är även om det kanske inte hjälper så mycket.

Pussar

2008-12-04 @ 21:48:41
URL: http://chokladrussin.at/russin
Postat av: Wallander

Enzo, tänk att G uppnått den åldern, det skulle man aldrig kunna tro! Så bra att din matte på detta sätt kunde förmedla en hälsning så att vi andra oxå fick chansen att säga grattis.



Lakrits, vem vet, kanske blir jag en riktig fartsyndare framöver :-)



Russin, nu blir jag allt lite nyfiken på vem du är. Hade varit kul att veta lite mer om dig... eftersom att vi verkar ha ett gemensamt "intresse". Har du någon hemsida eller blogg?

2008-12-04 @ 23:25:33
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback