ÅÅÅ TJEJER...

... ÅÅÅ TJEJER ... varför sprider dom så goda dofter omkring sig? Jag blir helt till mig, det spritter i hela kroppen. Undrar om det oxå är helt normalt för en blivande 2-åring?

Ikväll har jag dessutom haft turen att jag fått träffa Lakrits. Vi har gått på stadspromenad. Det blev ingen TJOCKKORV men dock en kokt SMALKORV. Lakrits måste vara lite försiktig med vad hon stoppar i sig för tillfället så att hennes mage börjar fungera som den ska igen. Detta var helt OK men TJOCKKORV är godare!

När vi kom fram till Lakrits bil så fick jag en present. Jag fick en kanin och den greppar jag som ingenting, den är inte alls så läskig som dom som MOR brukar vilja att jag hämtar in åt henne.

Runt halsen hängde dessutom ett rött hjärta, där det stod följande: Hej Walle, hoppas du vill åka till Småland med mig någon gång i vår. Puss från Lakrits. Mitt svar är: SJÄLVKLART att jag vill!
Här ser ni mig & min nya kompis:
image413

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Ja, tack för turen. Vad heter den? Kaninen alltså. Jag har en själv som heter Ninen kort och gott. Den låter bra, man kan väcka folk nästan när man tar i riktigt. Jag har aldrig hört en kanin som låter så, det måste vara en särskilt undergrupp av kaniner.

2008-02-15 @ 23:45:37
Postat av: Vittra

Jag tror att ni bägge två är lika unika besökare. Tycker det är jättedumt att det bara är datorn som blir statistik. Borde vara alla som läser på den! *nickar* Å jag VET att du Walle oxå är en flitig läsare..å jag VET att du vet att jag oxå luktar speciellt gott just nu...det tar inga virusskydd i världen bort...

Postat av: LILLMATTE + N

lander, saknar du oss? du ser lite ledsen ut på bilden =/.. vi kommer snart hemmis !

2008-02-17 @ 12:47:33
Postat av: Wallander

Lakrits, NINISEN är hans namn. Jag håller med om att han låter lite väl konstigt, oavsett vilken del man greppar, men "dom" låter nog så i Småland.

2008-02-17 @ 13:02:18
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Wallander

Vittra, du har så rätt i allt du påstår. Din goda doft sprider sig så fort jag bara öppnar din blogg och det är svårt att koncentrera sig på tangenttryckningarna.

2008-02-17 @ 13:02:46
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Wallander

LILLMATTE + N, klart jag saknar er. Vad gulligt av er att ni kommer att ha en hemlis med er hem till mig. När kommer ni?

2008-02-17 @ 13:10:41
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback