And the winner is...

... Östen!


 

Det här tog priset på bästa spökminne:

Jag var ute och gick med pappa och Sudden en dag i ett bostadsområde som jag sällan är i. Plötsligt fick jag syn på en jätteläskig liten hund - den satt där utanför en ytterdörr, alldeles stilla och bara tittade på mig. Den luktade inte, och höll tydligen andan för den andades inte heller. Jag förstod direkt att denne lille hund var ett stort hot mot vår säkerhet, så jag skällde ut den ordentligt (från behörigt avstånd förstås). Men den lille jäkeln hade inte vett att bli rädd för mig! Men vet du vad pappa gjorde? Jo, han började skratta! Och sen så sa han att det var en PORSLINSHUND! Tja, lite pinsamt blev det då förstås...


Priset erhålls antingen då vi förhoppningsvis ses på någon träning annars levereras det med Guinness när han kommit hem från sitt kollo!


Kommentarer
Postat av: Östen

Oj, då, det var värst! Tur att jag hunnit förbereda ett litet tacktal då...:

Att idag stå här som vinnare av denna fina utmärkelse är en fantastisk upplevelse, som jag har tränat under flera år för att uppnå. Många är de gånger då jag blivit skiträdd för läskiga golv, statyer och rörelsehindrade människor. Jag vill förstås passa på att tacka alla golvläggare och konstnärer, och inte minst den familj som satt ut den lilla porslinshunden utanför dörre. Jag vill också tacka pappa som tog med mig dit och kanske även mamma för att hon var hemma och ställde iordning maten till mig under tiden! Och tack Walle för tävlingsinitiativet!

Postat av: Wallander

Östen, himlans fint tacktal, verkar som att du fick med alla, alltså ingen gömd ingen glömd!

2008-02-18 @ 18:11:44
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Wallander

Du Östen, du glömmer väl inte att du måste öva på ett tacktal till? Sedan hoppas jag att du hjälper Sudden oxå lite på traven om han skulle få problem.

2008-02-18 @ 22:43:30
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Guinness

Hej Walle!
Du anar inte vilket paradis jag har kommit till. Jag tror nastan att jag skulle vilja stanna har. Jag har inte tid att sakna morsan for det ar full rulle hela dagen och sen sover jag som en stock hela natten. Nemos och Dacke bryr jag mig inte sa mycket om utan jag haller mig till tvabeningarna och alla deras skogsaventyr.
Ses i Maggan nasta vecka!
Guinness

2008-02-21 @ 15:41:31
Postat av: Wallander

Lite avundsjuk blir jag allt, men unnar dig definitivt att få ha det så underbart. Förstår att lantluften gör så att du blir helt slut. Blir det leverpastejmacka varje dag oxå?

Jag håller ställningarn i Maggan tills du kommer hem!

2008-02-21 @ 21:10:51
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback