Champione...

...Champione, Ole Ole Ole!!!

Vi började dagen med en lång promenad, MOR sa att hon inte kunde gå hemma & vänta tills det var dags att köra iväg och sedan var det bra om jag var "rastad" ordentligt. Prick 11.30 körde vi iväg och när vi kom fram till Lödde var domare Ingvar redan på plats tillsammans med ytterligare en grönkädd man. Skulle det vara 2 domare? MOR blev ännu mera nervös. Jag fick en liten kisserunda sedan bar det iväg över vägen.

När selet var på och linan påkopplad så pussade MOR mig och sa, det här fixar vi tillsammans idag grabben. MOR går fram till starten och strax efter var vi iväg. 1:a sträckan inga problem, kollade försäkerhetsskull återgången 2 gånger, i mitten på 2:a sträckan fick jag ett "annat" färskare spår i nosen, men fattade ganska så snart att det inte var samma doft så då vände jag tillbaka och fortsatte spåra som om ingenting hade hänt (är väl inte helt övertygad om att MOR tyckte det samma). 3:e, 4:e sträckan & spårslutet bara gick som på räls.

Jag & MOR fick vänta en stund vid spårslutet, domarna hade kommit lite på efterkälken och ni skall tro att denna lilla stund var jobbig, framför allt för MOR, jag hade ju klöven att roa mig med! Men snart snart stod det klart att jag var SvCh. Det blev rena pusskalaset och det regnade baconbitar över mig, vilka jag nästan svalde hela.

image417

Tänk att vi fixade det idag MOR, du & jag tilsammans!
image418


Kommentarer
Postat av: Sara, Östen & Sudden

GRATTIS!!! Vad roligt att det gick så bra och att du nu fått en så fin titel, Walle! Vi är väldans avundsjuka på dig här... Låt nu inte framgångarna gå dig alldeles åt huvudet, men se till att fira ordentligt ändå förstås!

Postat av: Lakrits

Massor med Grattis från mig! Jag har skrivit om dina fina resultat på min blogg också. Men annars har jag ju grattit dig hela eftermiddagen liksom.

2008-02-24 @ 21:24:39
Postat av: Carina, Shiva & Vittra

Grattis!!! Det haglar ju svampinjoner runt oss!! Visst är vår ras underbar! Njut åt segern nu och kräv bacon VARJE dag i fortsättningen!

2008-02-24 @ 21:27:05
URL: http://shivaovittra.blogg.se
Postat av: Elliot

Grattis även från oss=)

Elliot m.matte

2008-02-24 @ 21:40:01
Postat av: Wallander

FAN vad kul det här är... jag undrar om jag inte skall göra om det igen.

SÖS jag lovar att komma ner på jorden igen (snart). Lite mer firande blir det imorgon har MOR utlovat! (jag tror inte att hon vågade förbereda något, hon har nämligen haft lite svårt att riktigt lita på mig)

Lakrits, bättre firande än att få tillbringa flera timmar med en snart löpande tik kan man inte få (tror jag).

CSV, bacon, varje dag, JA TACK (skall genast be MOR läsa eran kommentar) Förresten har ni tänkt på vad det kan bli om ni kastar om era namn lite, SVC, passar skit bra idag.

2008-02-24 @ 21:44:08
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: emma & skott

-GRATTIS- till er fina nya titel!!! *SVCH*
=)

Ni e´ så himla duktiga....
kramar i massor från oss

2008-02-25 @ 10:38:31
URL: http://dualdogs.dinstudio.se
Postat av: Kia

Jättegrattis till SVCH.
Kia

2008-02-25 @ 11:05:00
URL: http://www.kennelspaderdamens.se
Postat av: Zappy

Grattis Walle och Helene! Vad duktiga ni är! Hipp hipp hurra!
Zappy med matte

2008-02-25 @ 21:35:11
Postat av: Tyros

GRATTIS! GRATTIS! GRATTIS!
Ja tro det eller ej men det är jag Walle, din polare Bulldoggen Tyros :)

2008-03-01 @ 14:34:40
Postat av: Wallander

Tyros, nä nu jäklar blir det till att göra ett stort X i taket. Tänk att din mamma äntligen har gett dig tillåtelse att börja blogga. Tack för grattiset!

2008-03-01 @ 14:40:03
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback