Konstigt...

... MOR haltade inte lika mycket på långerundan idag som hon brukar och ej heller på kvällerundan. Förresten på kvällerundan fick vi sällskap av både Tyrus & Sigge, vilket var himlans trevligt oxå.

Tänk vilket underverk lite hårdtjepning kan göra, sådana där sjukgymnaster verkar kunna sin sak. Nu skall MOR tydligen vara tejpad i en vecka och framförallt se till så att det inte kommer vatten i tejpen (skall bli himla roligt att se hur det skall gå till när hon skall duscha). Sedan skall tejpningen bytas ut en gång varje vecka tills hennes fötter skall få tid på UMAS för scanning och därefter skall inlägg tillverkas. Det finns alltså hopp för en framtid utan smärta, men en framtid utan fina & roliga skor/sandalerför henne (MOR ser det negativt, men FAR ser det väldigt positivt, tänk så mycket pengar som fr o m nu kan sparas in).

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Hurra vad bra att det går bättre med din mors fot. Det låter lovande för långpromenader framöver så att vi kan se var de blåa prickarna blev av!

2008-02-29 @ 09:17:40
Postat av: Anonym

Hej på er! Hoppas att din fot är på bättringsvägen. Jag kan inte heller ha fina skor eller sandaler för jag är lika plattfotad som en anka :D

Såg att det är en brunis på väg in i era kvarter, alltid roligt med nya kompisar och tjejer att flirta med ;-)
ha en trevlig helg!

kramar Emma & "dagens hund" =)
ps: ses vi den 9:e???

2008-02-29 @ 11:12:53
Postat av: Ingela

Vilken tur att det finns människor som gör inlägg, så ni kan ut och gå långpromenader utan smärta nu när det börjar bli bra väder,vad Far beträffar så har vi oxå en sådan hane:=) i vår flock som tänker på att spara pengar när det går.(Han Lyckas ingetvidare när det finns 3 hundar 2 barn och en fru i huset)
Lycka till i duschen!

Postat av: Wallander

Javisst är det bra, när det finns hjälpmedel tillfots! Men jag tror att MOR fortsatt promenixat hur länge som helst oavsett, hon har rätt hög smärttröskel. Men så klart underlättar detta det hela.

Ingela, MOR hälsar och säger att det där manliga släktet är lite konstiga... varför skall dom spara en massa jämt? Nej, sätt sprätt på pengarna är MORS motto (idag blev en röd VÅR trenhcoat + ett par solenbrillor inhandlade).

2008-02-29 @ 19:54:02
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback