Speedy Gonzales...

... var MORS arbetsnamn på mig denna träningskväll. Jag förstår inte riktigt varför... när jag googlar på orden så står det så här: Speedy Gonzales är en amerikansk animerad figur med epitetet "den snabbaste musen i hela Mexico"... hm, jag får känslan av att MOR var lite ironisk, vad tror ni?

Vi åkte till Lomma för att träna lite lydnadsmoment tillsammans med Elliot & Lakrits. Det gick riktigt hyggligt även om det går lite långsamt emellanåt. På inkallningarna och hoppen, ja där går det undan minsann, men det är värre med frittföljet & läggandet under gång.

Någon som har något tips att ge MOR för nu är alla hennes ideér slut. Ikväll prövade hon att krympa en meter så att vi kom i någorlunda samma höjd, ja då gick det lite snabbare, men jag vet inte om MOR kan hålla sig på den nivån alltid när vi tränar. Det känns lite taskigt att jag inte visar MOR mer intresse för lydnadsträningen men jag tycker inte det är så himlans kuligt, spårande & apportering är klart roligare. Men jag tycker nog att jag lyder rätt så skapligt för tillfället, räcker inte det tro? 
 

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Äsch, så farligt långsamt var det väl inte. Matte säger att du kan få lite av mina extra raketer som jag kopplar på ibland. Men det tycker inte jag. Det luktade förresten så mycket gott på planen igår. Jag hade svårt att inte ha näsan i marken.

2008-02-06 @ 08:49:38
Postat av: Wallander

Jag kan köra ordentliga RACE jag oxå ibland, men definitivt inte just i själva frittföljet.

2008-02-08 @ 21:51:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback