Vilken...

... omtumlande dag det varit!

En halvtimmes vila hemma blev det efter att SvCh-titeln var bärgad, sedan kom Marie & Lakrits och hämtade oss för att vi skulle åka till Kullaberg för att spana in deras eventuella 1 veckas sommarhus. På ditvägen blev det ett besök på Statoilmacken, en korv skulle inhandlas så klart. Men helt klart så kan man inte åka till Kullaberg utan att kolla in dess naturreservat. Vi parkerade bilen och började vår långa promenad, 2 timmar upp & ner och ner & upp i skiftande terräng. Jag & Lakrits fick vara lösa emellanåt, men jag var lite för närgången och det blev lite jobbigt för alla parter tror jag. Men hur skall man kunna uppföra sig ordentligt när en tjej sprider världens godaste doft omkring sig? Jag försökte uppföra mig stundtals, men glömde snabbt bort igen vad som gällde.
Så här nära inpå Lakrits höll jag mig nästintill hela tiden då vi var lösa: 
image421
MOR är heller ingen van skogsmulle och lämande med varm hand över allt "veta var vi är", "vad skall vi följa för vägar" ansvar på Marie. Detta gick mestadels bra, men de blåa prickarna på träden var inte helt till att lita på. MOR blev lite orolig där ett tag, såg att hon kollade täckningen på mobilen (om i fall att). Men "VI" hittade tillbaka till bilen och efter en himlans massa vattensörplande så fick vi dela på Lakrits sista mumsiga korvamacka. image419
Jag svalde min halva i stort sett hel, har aldrig fått macka förut så jag hade ingen aning om hur den skulle ätas.
image420

På hemvägen stannade vi till vid havet... men det blåste så in i bomben & tången stank så vi skyndade snabbt tillbaka till värmen i bilen. Hela vägen hem så sov vi sedan som stockar jag & Lakrits.

Innan Lakrits & Marie körde vidare hemåt så följde dom med oss upp och käkade lite. Det var det minsta vi kunde få bjuda på efter en så härlig eftermiddag tillsammans.

TACK FÖR EN TREVLIG UTFLYKTSDAG!

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Vilken tur att ni inte blev sura på matte för att hon inte kuna hitta de där markeringarna som bara försvann. Hon letade och hon brukar hitta bra i skogen (till skillnad från när hon kör bil) men de bara gick upp i rök helt. Nåväl, det blev en bra runda i alla fall, jag tyckte det var skönt att bli riktigt trött. Jag tror din mor blev extra trött för att hon också hade varit nervös och spänd inför ditt spårande. Det blev en rejäl urladdning liksom.

2008-02-25 @ 09:17:43
Postat av: Lakrits flock på Onsala...

-ber att få sälla sig till kön av gratulanter och hurra för att du blivit SVCH...jätteduktigt och Grattis till dig! Inte hade val din matte behövt vara orolig för att inte hitta tillbaka igen...de hade ju dig -den nybakade Svenska Viltspårschampinjonen, som säkert hade lotsat alla tillbaka rätt igen!
Grattis igen!
Vicka med familj **Voff**

Postat av: Guinness

Hej SVCH Wallander!

Har precis kommit tillbaka till stan och får då höra att du nu har samma titel som jag.

BRA JOBBAT, KOMPIS! JÄTTESTORT GRATTIS!!!!!!!!!

Här hemma är vi alla lika trötta men av olika anledningar. Det blir tidig nattagång idag så vi lär inte ses på kvällsrundan ikväll men imorgon kanske...

2008-02-25 @ 18:36:43
Postat av: Wallander

Flocken från O... klart att jag hittat tillbaka, men MOR kunde gott hållas lite på sträckbänken tyckte jag.

2008-02-25 @ 19:25:29
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Wallander

Tja Guinness... mm nu kan vi stoltsera ihop du & jag!

Jasså du kom hem i alla fall, tog leverpastejen slut eller kom du hem för att du saknat din matte & husse så förbaskat mycket?

Sov gott alla tre!

2008-02-25 @ 19:28:24
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback