Åsså var det...

... som vanligt igen här hemma.

Dagen har försvunnit i raketfart. När vi (jag & Sigge alltså) tagit oss vår lilla förmiddagslur så gick FAR & LILLMATTE en runda med oss. Direkt efter att vi kommit hem så försvann FAR (skulle träna lite) & LILLMATTE (skulle hämta ett pakeket på Hemköp) hemifrån. MOR fick snällt stanna hemma hos oss och roa sig med att stryka allt tvätt (som tog sin lilla tid). Vid 14-tiden så började MOR & LILLMATTE förbereda sig inför dagens långrunda, jag & Sigge fick så klart följa med. Rundan blev härligt lång, vi var inte hemma igen förräns strax efter 16, bus ingick tyvärr inte i denna tur.

Efter att vi sörplat i oss en stor skål vatten så däckade vi båda två tills vi strax efter blev väckta av att det ringde på porttelefonen. En viss röst gav sig tillkänna och då fanns det en överlycklig kille som bara väntade och väntade och kunde knappt bärga sig, hade Sigge kunnat gå genom dörrar så hade han gjort det. Lyckan var fullkomlig när MOR öppnade dörren och Sigge fick komma ut till sin husse.

Efter en kort stunds bebis-snack så försvann de båda hemåt till sitt. Sigge jag hoppas att du inte blev alldeles för besviken när inte din matte var hemma, hoppas mormor & morfar duger så länge.

Nä nu får det vara slutbloggat för idag, jag skall nämligen dra hem till ÄLDREMATTE och mysa med henne inatt.

Hörs imorrn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback