Brrrrr...

... säger jag bara.

Fy vad kallt det varit idag. Jag hade faktiskt mer än gärna stannat inne hela dagen i värmen, men man måste ju som 4-bening gå ut då och då göra sina behov. Det blev dessutom en x-tra utgångsrunda för jag har varit med delar av min flock på f-kalas, FARMOR fyllde nämligen år idag. HIPP HIPP HURRA för henne.

Hade det inte blåst så förbaskat, så kanske det inte varit så himlans kallt/ruggigt, tur att det inte dessutom regnar. Snö har ju vissa fått tillgång till och hade man haft det så hade man kunnat hålla sig varm genom t ex snöbollskrig eller genom att göra snöänglar med kompisarna. 2-beningarna byltar på sig en massa kläder så dem går det ingen nöd på... men vi har bara vår päls att förlita oss på (och många av oss har inte så värst mycket av den varan än).

Kommentarer
Postat av: Elliot

Ja tusan vad det blåser....jag hade faktiskt mitt "tunna"täcke på vid en av våra rundor.

2008-01-04 @ 08:48:40
Postat av: Lakrits

Inget täcke för mig. Men det blåster inte så mycket i skogen. Men det var kyligt, det håller jag med om. Fast kanske har jag bättre förutsättningar för att hålla mig varm eftersom jag är lös hela tiden och springer fram och tillbaka.

2008-01-04 @ 11:12:31
Postat av: Wallander

Elliot, täcke kanske hade varit en bra idé att använda. Får kanske ta till det när/om nästa köldnäpp kommer för tidigare ikväll när jag var ute så var det inte lika kallt längre.

Jag får väl se om jag kanske kan få springa lite lös i helgen jag oxå...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback