FAN FAN FAN...

... FAN!

Ja, jag vet att jag inte får svära men min ganska nya dator har, ja jag vet inte vad den har, den bara stänger av sig själv och startar om och stänger av sig och startar om och visar sidor som man inte hinner läsa vad det står och hur skall man då kunna försöka starta i annat läge och ja jag vet inte... emellanåt startar den och är igång en stund och i felsäkert läge kan jag titta på alla mina bilder (dom är faktiskt viktigast, hoppas jag fortfarande kan rädda dom) men jag blir så arg/ledsen/förbannad... och Christoffer (min räddare i datorvärlden) har flyttat tillbaka till Gbg och mosters sambo befinner sig väldigt olämpligt i Sthlm idag och MOR kan för lite om datorer & FAR ännu mindre... (oj detta blev en lång mening men det gick inte att hålla emot ordflödet).

Nu undrar ni säkert hur jag kan blogga... jo det är ju som tur är så att FAR var snäll och lånade ut sin dator en liten stund till mig. Tack käre FAR.


Kommentarer
Postat av: Lakrits

Åh nej vad sorgligt. Hoppas verkligen du kan rädda bilderna. Matte har ju en del av dem på cd men det måste finnas många många fler och det vore enormt synd om de går förlorade.

Hoppas verkligen det kan ordna sig utan alltför stora problem!

Det här påminner mig om att jag ska påminna matte att säkerhetskopiera till den externa hårddisken.

2008-01-17 @ 00:56:41
Postat av: Wallander

Ännu ingen framgång... med skitdatorn.

Det är nog ingen dum idé att påminna din matte!!! Min MOR bör kanske oxå se till att få sig en ordentlig lektion i avancerad datorkunskap.

2008-01-17 @ 08:42:32
Postat av: äldrematte.

så där gjorde min en gång. då var det virus. :/

2008-01-17 @ 10:44:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback