Förra veckan...

... berättade jag för er om den nertappade bilnyckeln i hisschaktet. Nu skall ni få höra fortsättningen:

MOR tänkte att det säkert inte skulle vara något problem att få tillbaka nyckeln men se det var lättare sagt än gjort. Hon börjar med att ringa fastighetsägaren, dom hänvisar till hiss bolaget. MOR ringde till hissbolaget, men tvekade lite, dom vill ha 915:- + moms för att hämta upp den. Då kom MOR på en superfiffig idé (enligt henne själv), hissen skulle ändå servas i januari så hon försökte flörta lite med vaktmästaren, vilket tydligen inte lyckades för hissen är servad och nyckeln finns ännu kvar nere i hisscaktet.

Vad fanns kvar att göra? Jo så klart att beställa en ny nyckel! MOR ringer serviceverkstaden och när priset meddelas så faller hon nästan av stolen, dom skulle ha 2300 riksdaler.

Jag förstår att MOR är lite olycklig, det var jädrans onödigt att tappa ner nyckeln där, jag kan inget annat än att hålla med henne.

Nu är den stora frågan... skall nyckeln hämtas upp eller skall reservnyckeln få världens största nyckelring som förhindrar att den tappas bort eller att den kan åka ner i springor var det än månne vara.

Kommentarer
Postat av: Lakrits

FY VAD HUTLÖST!!! Det verkar ju inte riktigt klokt. Åh vad man önskar att man kunde sticka ner något och fiska upp den bara lite snabbt.

Undra hur lång tid det kan ta för dem. Är det bara några minuter kan man väl överleva kostnaden men misstänker att det inte är så.

2008-01-30 @ 23:23:16
Postat av: Chrilli

Verkar vara ett lindebladsyndrom att tappa nycklar i hisschaket =)

Hade jag varit MOR hade jag försökt hämta upp den eller beställa ny med tanke på att ni lägger ut på nätet att er BILNYCKEL finns i en hiss där ni bor =)

2008-01-30 @ 23:23:28
Postat av: Lakrits

Du! Dom där hemlösingarna verkar ju kunna ta sig in överallt. Ni kan inte betala dem en hundring eller så för att fixa fram nyckeln. Så kan de göra lite nytta hos er istället för att skrämma folk i tvätterian.

2008-01-30 @ 23:25:24
Postat av: Enzo

Inte bra att tappa nycklar där inte. Matte som ju jobbat på Posten tidigare berättade att hon hört talas om julkort och annat som trillat ner. Men hon har aldrig hört att det skulle kosta en massa pengar att få ut grejorna från hisschaktet. Synd att ni inte bor i det fastighetsbolaget där matte jobbar nu. Då kunde hon hjälpt till att lösa det :-)

2008-01-30 @ 23:32:32
Postat av: Wallander

Bra tips med Lakrits, jag skall se ikväll om jag får tag i utegrabbarna, dom brukar ju ha diverse verktyg att tillgå så det skall nog lösa sig.

2008-01-31 @ 10:00:46
Postat av: Wallander

Chrilli, en olycka händer så lätt oavsätt vilken familj man tillhör. Förresten tack för hjälpen, nu kan "dom" hitta oss ännu lättare, dvs nu när "dom" vet vad vi heter i efternamn oxå!!!

2008-01-31 @ 11:35:36
Postat av: Wallander

Enzo, du tror möjligtvis inte att du skulle kunna be din matte byta fastighetsbolag (ett litet tag i alla fall) för det skulle säkerligen uppsakattas av MORS plånbok.

2008-01-31 @ 13:40:59
Postat av: Elliot

Är ni säkra på att det inte går att ta en lång ståltråd med en krok i änden och fiska upp dom lr?

Asså utrusta er med:1.stabil ståltråd,2.ficklampa,3.tålamod....

2008-01-31 @ 14:52:50
Postat av: Wallander

Elliot, vi gav faktiskt upp innan vi ens försökte oss på ditt förslag.

2008-01-31 @ 22:53:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback