Nu har det skett igen...

... dvs att jag fått syn på en Citytunnelarbetare i oranga kläder som får mitt hjärtat att slå dubbelt.

På långt håll fick jag syn på honom, jag försökte få kontakt med MOR för att få bekräftat att han var farlig men hon bara traskade på (tror det är dags för glasögon för henne snart alltså). Ju närmre vi kom ju farligare tyckte jag att han blev, jag reste ragg, morrade lite och höll mig in till huskanten, fortfarande såg MOR inget tydligen men jag tycker att hon borde ha reagerat när jag reagerade som jag gjorde, tycker inte ni det?

Det hela slutade lyckligt, en bit innan vi närmade oss honom så vände han och gick in på sin arbetsplats, där borde han hålla sig hela tiden tycker jag.


Kommentarer
Postat av: Lakrits

Matte har en sån där jacka som hon har ibland när vi är i Stockholm och jag tycker inte hon ser det minsta farlig ut i den. Du måste ha fått något om baktassen Walle. Där är jättebra fickor, får plats med massor av godis i dem!

2008-01-02 @ 23:50:11
Postat av: Wallander

Jag tror inte han idag hade något godis, inte hundgodis i alla fall. Om jag skall tro på detta så måste jag nog bli överbevisad.

Jag hörde att MOR pratade med FAR om någonting, hoppas dom inte hittar var man kan köpa en sådan jacka... vet du var din matte köpt sin? För i så fall kan jag avleda MOR från detta ställe i alla fall.

Postat av: Lakrits

Matte köpte sin på en sportaffär. Jättebilligt tydligen.

2008-01-03 @ 00:33:17
Postat av: Wallander

Aj då, då är risken nog ganska stor att en sådan inhandlas för att jag skall tränas (på detta oxå).

2008-01-03 @ 10:25:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback