Smitar...

...Walle blev jag kallad för idag.

Ja ja, jag har gjort själ för namnet!

Ikväll åkte vi iväg för att träna med Elliot & Lakrits. Allt fungerade jättebra ända tills Fille kom med i bilden. Fille är ett busfrö utan dess like och när MOR försökte få styr på honom så tog jag mig en liten runda, det gäller banne mig att passa på när tillfälle ges. MOR har sagt till mig att jag inte får lov att springa omkring med kopplet efter mig, så jag tog upp detta och sprang och höll i mig själv så att säga. Smitarrundan blev inte så jätte jätte lång, jag kunde inte motstå köttebullen som MOR lockade mig med. Resterande moment fungerade sedan oxå bra.

Både jag & Elliot har fått lite att bita i när det gäller liggandet under gång... idag visade Lakrits hur momentet skall utövas, ordet LIGG kom ur Maries mun och då la sig Lakrits på 2 röda. Verkligen snyggt jobbat.

Efter en stunds 2-beningsbabblande så var det dags att köra hem. MOR trodde faran var lver för denna gång så hon öppnade bakluckan, kopplade loss mig och sa varsågod att hoppa in. Jag hörde bara ordet varsågod och då trodde jag att det var fritt fram för att leka, tänk sådana missuppfattningar det kan bli. Men min tänkta lekstund uppskattades inte och MOR hotade faktiskt mig med att det inte skulle bli någon kvällsmat om jag inte genast såg till att lyda. Jag stannade då tills MOR kom fram och satte kopplet på mig. Hujedamej maten kan man ju bara inte gå miste om. 

MOR verkade inte alls speciellt irriterad över dagens busstreck, verkade nästan som att hon inte brydde sig, hm ny taktik från hennes sida månne?


Kommentarer
Postat av: Lakrits

Smita, inte smita, smita, inte smita...det är inte lätt att låta bli när lusten kryper på. Du såg säkert min smitarmin igår när jag satt vid hindret och "glömde bort" matte. Jag om någon förstår dig! Matte har också blivit bättre tycker jag. Bra när de inte blir så arga för då vågar man ju komma tillbaka snabbt igen.

2008-01-30 @ 12:47:53
Postat av: Elliot

bra taktik...den där nya....men du såg ganska kulig ut när du sprang där och höll dej själv i kopplet.

2008-01-30 @ 20:49:33
Postat av: Enzo

Hej på er! Jag lever fortfarande även om det var ett tag sedan jag lämnade något tass-avtryck.

Det där med kopplet känner jag igen! Fast matte låter mig bära mitt sista biten hem när vi varit ute och gått. Glömmer hon bort det ser jag till att hon blir påmind om vad hon glömt!

Matte och jag har kursat klart nu med vår specialcoach. Vi hade vår "avslutning" i söndags på stranden i full storm och regn... Göran tyckte jag var jätteduktig som lyssnade så bra på matte och kom när hon kallade, stannade när hon sa stanna och slutade dra ut i vattnet när hon sa nej. Ja, sedan när vi var klara stod ju matte och pratade med Göran med ryggen mot vattnet.... Ja, som ni förstår så fick jag mitt bad ändå :-)) Men hon varken kallade in mig, sa stanna eller ropade nej. Alltså bröt jag inte mot någonting eller lät bli att lyda, eller hur???

2008-01-30 @ 21:20:32
Postat av: Wallander

Lakrits, jag såg din smitarblick, den gick inte att missa för den syntes på långt håll.

2008-01-30 @ 22:17:32
Postat av: Wallander

Elliot, det såg inte bara kuligt ut... det var kuligt oxå!!! Pröva någongång så skall du få se själv.

2008-01-30 @ 22:18:49
Postat av: Wallander

Ja du Enzo, det var inte igår inte, men bättre ibland än aldrig.

Den där specialcoachning verkar verkligen till ha fått fram dina braiga sidor oxå, vilka framsteg du gjort (hade naturligtvis inte gått utan din duktiga matte).

En sak förstår jag inte... dvs att dom där snacksaliga tvåbeningarna aldrig lär sig att dom inte skall släppa oss ur sikte. Men jag håller fullständigt med dig och det gjorde tydligen din matte oxå, för du gjorde definitivt inget förbjudet i det läget.

2008-01-30 @ 22:27:53
Postat av: Enzo

Ja Walle, Göran har verkligen fått pli på matte så hon har blivit lättare att förstå :-))

2008-01-30 @ 23:18:49
Postat av: Wallander

Tänk att det skulle behövas en MAN för att få din matte till att fatta att hon varit lite otydlig mot dig Enzo.

2008-01-31 @ 13:58:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback