Idag har vi...

... gjort absolut INGENTING!

MOR säger att det kan vara bra med sådana här dagar oxå, men jag vet inte om jag håller med, det har varit ganska så långtråkigt, men kanske blir det roligare då TING får göras nästa gång.

Men ett jäkligt snyggt exklusivt guldhalsband har jag fått idag och det kändes riktigt behagligt att bära. På kvällsrundan fick jag höra att jag var parkens rikemanshund. Nu undrar ni säkert varför MOR köpt en sådan dyrgrip åt mig, men så här var det: MOR gick till affären för att reklamera det halsband som gick i sönder i lördagskväll och då de inte kunde erbjuda något annat i skinn som föll MOR i smaken så bytade dom rakt av för att få ut henne ur affären någongång. MOR var mer än nöjd, det blir hon oftast i sådana här reklamationssituationer.

Förresten har ni lagt märke till så fort det blir mörkt igen på kvällarna nu... vart tog alla ljusa/varma sommarkvällar vägen detta år?

Kommentarer
Postat av: Matte Marie

Wallander...påminn inte mig om att det raskt går mot mörkare tider. Vissa saker bör man helt enkelt försöka förtränga. Vi får ta ett snack om det bela till helgen. Du vet väl hur illa jag tycker om mörker och vinter. Det är bedrövligt, hemskt, eländigt.



2008-07-15 @ 09:19:42
Postat av: Carina

Jag får ta med din MOR nästa gång jag skall reklamera något! ;-) Jag är urusel på det.



Å inte behöver vi påminnas om mörkret...hmm...

Postat av: Ingela

Vad skönt att bara göra ingenting en hel dag det ska vi också prova fast jag tror att Tessie tycker som Walle att det är skit tråkit men det kan behövas ibland för att tänka och ladda batteri och förhoppningsvis så blir det roligare att träna gången efter.

2008-07-16 @ 13:15:19
URL: http://tessietosingsdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback